tā kā esmu atgriezusies pie savas "ļoti maz ogļhidrāti" dzīves, tad pastāstīšu jums ļoti labu garšīgu ēdienu, ko tikko piebeidzu. Ņemam svaigu cūkas gaļiņu, sagriežām šķēlītēs, bet ne plānās, nu tādās, lai pēc tam ir kur iekosties, liekam cepties, pēc tam, kad jau izskatās tādas pabrūnas, pielejam klāt biš kādu baltvīniņu, pasautējam. Beigās uzliekam uz gaļas zilā siera šķēlītes un ļaujam tām izkust. Ka es jums saku - dievīgi! :
Comments
O, kad dabūšu nākamo pievedumu no saviem pāķeļiem, tad vajadzēs pamēģināt. šobrīd vāru ķirbju zupu ar sīpoliem un medu, kam beigās pievieno tomātus.
(Reply to this) (Thread)
žēl,ka atgādināji par tiem oģļhidrātiem,es jau lēnām sāku atradināties
vakar pat maizīti apēdu
vakar pat maizīti apēdu
(Reply to this) (Thread)
vai nē, par ogļhidrātiem man atgādināja vakardienas iepirkšanās, kur nekas nederēja. ;)
maizītes ir labās, bet ļaunās.
maizītes ir labās, bet ļaunās.
bet man tas čalis,ka man par šito visu izstāstīja,teica,ka viņš tur ņemas kaut ko par indeksiem. un tas īsti nav tas,ko Tu man stāstīji. nu tā Eiklīda teorēma vai kā to čali sauc.
Kaut kā viss sarežģīti
ziema nenāk viena +7 arī man
Kaut kā viss sarežģīti
ziema nenāk viena +7 arī man
(Reply to this) (Parent)
|
Nu tad jāspiež ne tikai uz ogļhidrātu samazinājumu, bet arī no taukiem jāizvairās. Vista FTW!
(Reply to this) (Parent)