Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:30: http://youtube.com/watch?v=BZprtPat1Vk
skatos, ka šodien jūtūbā viens no skatītākajiem video ir no Obamas priekšvēlēšanu kampaņas, kurā viņš saka, ka amerikāņiem vajadzētu mācīeties arī citas valodas, piemēram spāņu. Un komentāros visi viņu aprej kā pēdējo ciema suni. Tādi tie amerikāņi, gan jau Makkeins šito izmantos 1-2 :)

Comments

From:[info]omeega
Date:10. Jūlijs 2008 - 12:16
(Link)
Nu, bet LV jau tas pats - man liekas, katrs priekšlikums aktīvāk mācīties krievu valodu zināmās aprindās tiek aktīvi apriets. Politiķiem jau nedodiet ēst, dodiet tik ieganstu nolamāt oponentu.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:10. Jūlijs 2008 - 19:27
(Link)
nu kam ōn, neba jau nu visi amerikāņi ir tādi. teju vai visi, kurus šeit esu satikusi un ar kuriem par attiecīgo tēmu runājusi, saka, ka gribētu ļoti iemācīties valodas, bet fakts ir tāds, ka viņiem skolās tās gluži vienkārši nemāca. dažās skolās valodas var sākt mācīties pamateni, dažās tik ar videni, dažās vispār nevar. nu, un ja latvijas skolās nemācītu svešvalodas, neviens arī viņas nemācētu, ne tā?

ai vispār tas par amerikāņu vājajām zināšanām ir uzpūsts - varbūt kādi 5 cilvēki visa gada laikā neko nebija dzirdējuši par latviju.
Powered by Sviesta Ciba