Mr. Selfdestruct - bērni [entries|archive|friends|userinfo]
ELECTiC

[ website | Laika ceļotāja piezīmes ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

bērni [21. Jan 2009|10:35]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
velreiz par jauniešu visatļautību.
Dažu pilsoņu komentāri ziņu lapā:

"Ar jauniešiem vēl varētu normāli sarunāt un noskaidrot, ja pa vidu nejauktos stulbie, visu atļaujošie, nevietā aizstāvošie vecāki. Bet, kad pārprasta humānisma jūgā augušais ''bērniņš'' sāk pašiem kāpt uz deguna, tad bļauj, ka skola, policija un visi citi vainīgi. "


"kartejo reizi pieradas ka jauniesi loti labi zin savas tiesibas un aizmirst par pienakumiem"
LinkIzsakies...

Comments:
[User Picture]
From:[info]bulletproof
Date:21. Janvāris 2009 - 10:55
(Link)
Tā jau ir, 70% no maniem vienaudžiem savas mājas vispār neuzkopj un to, tāpat kā ēst gatavošanu, iešanu uz veikalu vai gludināšanu, atstāj savu vecāku pārziņā. Tas man šķita smieklīgi, 19-20 gadi, bet pats sev ēst uzgatavot nemāk.
[User Picture]
From:[info]electical
Date:21. Janvāris 2009 - 11:14
(Link)
Un tagad jau nabaga bērni/jaunieši ir tik emo(emocionāli aizskarami, neviens viņus nemīl), ka viņi pat savus vecākus var nodot policijā, jo redz viņi neievēro bērnu cilvēktiesības un par sliktām atzīmēm ar siksnu noper tā kārtīgi!

Ka šodien nolamājot skolotāju par Mauku, var iegūt savu klasesbiedru atzinību un skolotājai ir jānopūšās un jāatbild: paldies pēterīt, paldies!

Manā laikā kautko tādu vispār nevarēju iedomāties, ka tā var darīt. Ja es kautko sliktu izdarītu skolotājai, uzreiz dabūtu pa ausi un ja aizietu mājās mammai sūdzēties dabūtu velreiz pa ausi, no mammas. :D
[User Picture]
From:[info]electical
Date:21. Janvāris 2009 - 11:15
(Link)
nu ir, kas uzskata, ka viņš ir dieviņš, kas ir jākopj, jāucina visu mūžu.
[User Picture]
From:[info]bulletproof
Date:21. Janvāris 2009 - 11:26
(Link)
Nu ja nu, viņiem, apbrīnojami, tas šķiet ok.Es mācījos labā skolā tāpēc tur tādas visatļautības gluži nebija, bet nu vecākiem nekas cits neatlika kā atļaut smēķēt 14gadīgai meitenei, jo, ja viņi aizliegtu, meitene vnk aizietu prom. Un tā daudzi gadījumi, kur vecāki pieņem, ka nevar neko mainīt, nu, tad vismaz bērns kaut dažas naktis nedēļā, bet mājās būs.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:21. Janvāris 2009 - 13:33

mazliet par tēmu

(Link)
В московском метро возникает следующая ситуация: сидит мамаша с ребенком, возле них стоит девушка вся из себя, в длинной белой шубе, рядом с ней стоит панк неопрятного вида, жуёт жвачку, слушает плеер. Ребенок изо всех сих старается испачкать подошвой своих ботиночек шубу этой девушки, она старается отодвинуться, но из-за давки не может. Тогда она вежливо говорит мамаше, чтобы она приструнила своего малыша, т.к. шуба пачкается. Мамаша раскрывает рот и начинает вопить о том, что до 5 лет не воспитывают, нужно беречь нервы ребенка и чтобы эта девушка заткнулась сама. В это время вся публика в вагоне внимательно наблюдает за происходящим.
Тогда стоящий рядом с девушкой панкообразного вида парень снимает с ушей плеер, вынимает изо рта жвачку и аккуратно впечатывает её на лоб орущей мамаши. В вагоне - гробовая тишина. И наглый, очень нелюбезный голос парня:
- Меня вот тоже до 5 лет не воспитывали.