Mr. Selfdestruct - bērni [entries|archive|friends|userinfo]
ELECTiC

[ website | Laika ceļotāja piezīmes ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

bērni [21. Jan 2009|10:35]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkIzsakies...

Comments:
[User Picture]
From:[info]bulletproof
Date:21. Janvāris 2009 - 10:55
(Link)
Tā jau ir, 70% no maniem vienaudžiem savas mājas vispār neuzkopj un to, tāpat kā ēst gatavošanu, iešanu uz veikalu vai gludināšanu, atstāj savu vecāku pārziņā. Tas man šķita smieklīgi, 19-20 gadi, bet pats sev ēst uzgatavot nemāk.
[User Picture]
From:[info]electical
Date:21. Janvāris 2009 - 11:14
(Link)
Un tagad jau nabaga bērni/jaunieši ir tik emo(emocionāli aizskarami, neviens viņus nemīl), ka viņi pat savus vecākus var nodot policijā, jo redz viņi neievēro bērnu cilvēktiesības un par sliktām atzīmēm ar siksnu noper tā kārtīgi!

Ka šodien nolamājot skolotāju par Mauku, var iegūt savu klasesbiedru atzinību un skolotājai ir jānopūšās un jāatbild: paldies pēterīt, paldies!

Manā laikā kautko tādu vispār nevarēju iedomāties, ka tā var darīt. Ja es kautko sliktu izdarītu skolotājai, uzreiz dabūtu pa ausi un ja aizietu mājās mammai sūdzēties dabūtu velreiz pa ausi, no mammas. :D
[User Picture]
From:[info]electical
Date:21. Janvāris 2009 - 11:15
(Link)
nu ir, kas uzskata, ka viņš ir dieviņš, kas ir jākopj, jāucina visu mūžu.
[User Picture]
From:[info]bulletproof
Date:21. Janvāris 2009 - 11:26
(Link)
Nu ja nu, viņiem, apbrīnojami, tas šķiet ok.Es mācījos labā skolā tāpēc tur tādas visatļautības gluži nebija, bet nu vecākiem nekas cits neatlika kā atļaut smēķēt 14gadīgai meitenei, jo, ja viņi aizliegtu, meitene vnk aizietu prom. Un tā daudzi gadījumi, kur vecāki pieņem, ka nevar neko mainīt, nu, tad vismaz bērns kaut dažas naktis nedēļā, bet mājās būs.