There's life - vasara! [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

vasara! [May. 23rd, 2011|01:03 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

Vai jau atkal jāmaina darba ritmi?! Vēl tikko maijā mēdzu labi-gan-ka-izdarīju sajūtu pilns doties pie miera līdz ar putnu ziņām par iminentajiem rītausmas rožaino pirkstu pieskārieniem* debesu pamalei, bet nu putni atsāk (t)vīterot jau ap vieniem. Phh, ja viņi zinātu, kā nenovērtēšu šādu solidarizēšanos...

*viens no erotiskākajiem ka tik ne Feldhūna ka tik ne Hēsioda tulkojumu tēliem, kas iespiedies jaunuļa prātā. Jūs piedosiet, ja būšu kļūdījies, apsolu jūnija laikā sameklēt īsto atsauci
linkh

Comments:
[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:May 23rd, 2011 - 01:25 am
(Link)
mmm... biju jau aizmirsusi, cik lielisks vārds ir Feldhūns. Liek domāt par dragūniem un kalkūniem! ;)
[User Picture]
From:[info]eerenpreiss
Date:May 23rd, 2011 - 01:42 am
(Link)
jā, ar tādu var droši cirst troļļus un piecirst smuidrām ūdensmeitām vai kura nu rases daiļavām labāk tīk, bet, neko neatrodot vai pirmo skavās un otro skāvienos (nē, šoreiz īsti nesanāca nošķīrums) nogurstot, atvainoties, apsēsties un un tā nedaudz patulkot pergamentu ruļļus, pilnus brīnumainām teiksmām kā labā valodā formulētām ziepenēm.

p.s. paldies par sveicieniem, otro brenguli pacelšu par Tavām radošajām pūlēm tālajā plaukstošajā Šīrā, reflektīvi joprojām nedaudz apsērojot slēgtā megapiknika skipošanu.
[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:May 23rd, 2011 - 03:53 pm
(Link)
tencinu! lai brengulis labi pieskalina kuņģāku un priecē prātu! skipošana piedota. un gan jau saskandināsim par savu tad jau paseno jubileju un manu vēl senāko, kad jūlijā braukšu ciemoties!