There's life - [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 8th, 2008|02:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Arī es piedalījos Siguldas velobraucienā. Ja piemin tikai rezultātu - startējot kā vienam no pēdējiem noskrēju ne vienu dalībnieku desmitu vien, par ko zināms gandarījums. Lai arī distancē visbiežāk kādu izdevās apdzīt tieši kalnābraukšanas laikā (triviālo ātruma/ritma zaudēšanas, lasīt, nokrišanas baiļu dēļ) stulbākās sajūtas radīja ceļgalu neizprotamās kustības, kad pēdējais kāpums lika nokāpt no riteņa. Patīkamākās, hmmm, skatītāju pūlīšu atbalsts un priecāšanās par skaisti apturēto satiksmi MŪSU dēļ.

Piezīmes nākamgada braucienam - gulēt vairāk par trim stundām iepriekšējā naktī, nepiedzeroties pirms tam; smukdrēbju vietā varbūt padomāt par kādām klozītēm, kas būtu ir tradicionāli glītas, ij mazāk sviedrējošas. Ā, un, sasodīts, paņemt to sasodīto piedāvāto banānu, jā.
linkh

Comments:
[User Picture]
From:[info]zupcis
Date:September 8th, 2008 - 03:46 pm
(Link)
Iz pieredzes, jāpaķer līdzi arī kāds snikers ko ceļa laikā uzgrauzt. Īslaicīgam enerģijas uzplūdumam pa rubli.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:September 8th, 2008 - 04:59 pm
(Link)
Es gan teiktu - labāk kaut kādu enerģijas želeju vai sporta dzērienu. No šokolādes baigi gribas dzert un, ja daudz dzer, tad kuņģī ir nevajadzīgs smagums. Uz tādu distanci principā cietā barība nebūtu jāēd. Bet, ja šausmīgi neskrien, var arī ēst snikerus :)
From:[info]eerenpreiss
Date:September 8th, 2008 - 05:10 pm
(Link)
Tas viss ir drausmīgi sarežģīti - šokolādes kūst, bikškabatas spiež, pudeļturi manam ričukam komplektācijā nav paredzēti un traucē kā tādi, tie kreklus ar kabatām uz muguras pārāk smalki... :)
Bet neesmu skrējējs, arī tas fakts, tāpēc varētu jau ēst arī trīspadsmit karbonādes ar sieru. Tā enerģijas želeja ir kaut kāds revolucionārais līdzeklis?
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:September 10th, 2008 - 09:06 am
(Link)
Nekas ļoti revolucionārs nav, bet strādā labi :) Sporta veikalos un ceļotāju veikalos (Gandrs, Ceļotājs) var dabūt - domātas ātrai enerģijai sacensību beigu fāzē. Airēšanas maratonos izmantoju arī lūziena pārvarēšanai. Ir vērts ielietot apmēram pusstundu pirms sacensību finiša, var arī ātrāk. Vienības braucienā es atjaucu to želeju ar ūdeni un visu laiku pa bišķim dzēru, bet bija mazliet par saldu - vajadzēja palikt pie manas tradicionālās dzēriena receptes, kur medusūdenī iespiež citrona sulu.
Kopumā jāatzīst, ka tie sportistu batoniņi un želejas tomēr strādā labāk, nekā paika vulgaris - galu galā, tur veselas laboratorijas strādājušas pie viņu izveides speciāli sporta vajadzībām.