There's life - gārlaicības vadība [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

gārlaicības vadība [Aug. 28th, 2008|06:12 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Kabatruņa mazmazītiņā atmiņas karte ļāva iespiest vēl dažas dziesmas kā aktuālas zvana melodijas. Atlases kritērijs - īsa (ne garāka par minūti) dziesma bez lieliem ievadiem, jo graizīt slinkums.

Rezultātā papildināju ar trīs dziesmām - Monty Python "Spam Song" un "Accountancy Shanty", kā arī Iļģu gabals no "Spēlēju dancoju" - "Ko nu klusi?" Pirmā tiks garlaicīgiem muldoņām, kas joprojām glabā manu numuru, otrā laikam jau draugiem-nenormālo algu pelnošajām biroja žurkām. Tā kā got/emo kidu paziņu lokā nav, trešās dziesmas pieskaņošana notiks atbilstoši sarkasma uzplūdiem.
linkh

Comments:
From:[info]chaika
Date:August 28th, 2008 - 08:32 pm
(Link)
nesaki, ka garlaicība, man tomēr skauž tāds ikdienišķs miers un iespējamība darītdajebko, kamēr citi sēž darbā
From:[info]eerenpreiss
Date:August 28th, 2008 - 09:11 pm
(Link)
think twice. Nepieciešamība pašam aizpildīt savu dienu ilgtermiņā var apnikt :P
From:[info]chaika
Date:August 28th, 2008 - 09:17 pm
(Link)
es zinu, man jau ar 2 nedēļu atvaļinājumu bija grūti, nekur nebraucot un šimbrīdim līdzīgus laikapstākļus piedzīvojot, bet tomēr-tomēr.. jo darbs taču mēdz būt vēl lielāks bullšits un ļaunums par nekā nedarīšanu
From:[info]chaika
Date:August 28th, 2008 - 09:18 pm
(Link)
tb tas atvaļinājums bija pirms gada, tas arī visu mazliet izskaidro, laikam
[User Picture]
From:[info]eerenpreiss
Date:August 28th, 2008 - 09:22 pm
(Link)
Pirms GADA??? šķiet, mainīji darbu un tas viss tādēļ? Brr, tam jābūt baisi, bet arī tas ir atkarīgs no darba ļaunuma pakāpes. Cibiņi vispār varētu mērīties, sacenšoties par savu darbu ļaunumu pakāpi, teiksim, pret sabiedrību :)
piemēram, mans darbs pirms aizbraukšanas uz Turieni bija nedaudz ļauns, t.i. iedzīvojās uz pašizdomātu (reizēm) sociālo problēmu aprakstīšanu un risinājumu pārdošanu.
From:[info]chaika
Date:August 28th, 2008 - 09:39 pm
(Link)
Mhm, pirms gada..nu bija jau pa starpu tādi pārdienu atvaļinājumi kombinācijā ar nedēļas nogali, bet tāds riktīgais pirms gada - jā, viss dēļ maiņas. Tagad skaitu nostrādātos mēnešus - pašai liekas vairāk nekā ir faktiski un tas ir drastiski.

Un tas, ka cilvēki uztraucās arī par darbavirsmērķiem - tas ir tā pasmagi pašam, bet pasaulei svētīgi. Man jau tas pats stāsts - tāpēc to iepriekšējo nevarēju panest, jo virsmisija bija tik bullšitaina un reāli viena vienīga šuda pārdošana un reklamēšana nenormālos apmēros, nu, mani ne ta nervi, bet sirdsapziņa (!?) to nevarēja izturēt, kaut ilgi turēja (gandrīz 2 gadi!!!!) :D

Nujā, vot gribas mežā pie kokiem, zvēriem, putneļiem pēc visa šitādīgā.
[User Picture]
From:[info]eerenpreiss
Date:August 28th, 2008 - 09:59 pm
(Link)
jaunieša traģēdija trīs cēlienos... tik tipiska, un beigās kokmežainas dzīvās dabas ar parasti nav. Drīzāk iedomājos ainu, kurā vēl pēc skata pajauns cilvēks kosķumā stāv pie izcirtumā, ar skatu pavadīdams izstrādes tehniku. Rietošās saules stari atmirdz līdz ar pēdējās mašīnas aizbraukšanas cilvēkā izsprāgušo asaru. viņš pieliecas un paceļ rokās mizas gabaliņu, ko nēsāt pie sirds pēc atgriešanās Rīgā, visur un vienmēr, starp mīļākajām/-iem, izplūdes gāzēm un Arēnas koncertiem.
From:[info]eerenpreiss
Date:August 28th, 2008 - 09:59 pm
(Link)
(btw, tu atkal nojauc manu posta tēmu!)
From:[info]chaika
Date:August 28th, 2008 - 10:07 pm
(Link)
jā, piedod.
From:[info]eerenpreiss
Date:August 28th, 2008 - 10:15 pm
(Link)
uff, tas bija novērojums, nevis aizvainojums. Re, piezīmju nenoturēšana pie sevis ir vēl viena garlaicības pazīme. peace
From:[info]chaika
Date:August 28th, 2008 - 10:49 pm
(Link)
nē, nē, piezīme bija vietā - tieši tā jau arī lately jūtos, kā pilnīga beztēmā komentētāja. arī tad jau pazīme.