Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Uhhh, kā uzdzina asini! ;))) 
19th-Oct-2005 08:42 am
Māris Sants. Kārtējais homoseksuālists. Par kādām tiesībām jamie cīnās? Un kāda velna pēc visai pasaulei būtu jādeklarē, ar ko guļ? Ko ta` pēc tam brīnās, ka no darba skolā atlaiž?
Un kā var nesaprast, ka neviens netaisās viņiem kaut kādas tiesības piešķirt tikai tāpēc, ka postulē savu intīmo dzīvi, turklāt vēl kā normu. Varbūt tas ir kāds īpašs varoņdarbs, kas jāatalgo - vīrietis vīrietim stumj mutē?
Īsāk sakot, homoseksuālistu galvenais temats ir viņu intīmā dzīve. Tas vien jau parāda, cik normāla cilvēkiem domāšana.
Tā kā šis temats vienmēr tiks asi diskutēts un man riktīgi pieriebies par to runāt, laika arī nav, no comments.
Es: "Būtu daudz, ko Tev teikt. Līdz brīdim, kad sevi beigtu uzskatīt par Normālu vīrieti! [Normāls cilvēks nevienam neko nevēlas pierādīt, vai ne?] Un ar to lepoties?! Nu zini.. Savu dumību izrādīt nav ne santimu vērts.. Pierāda tikai tad, ja ko vēlas panākt.. Man nav taisnība - pierādi!
M.S.: "Man no Tevis neko nevajag. Un, ja gribi zināt patiesību. mācies, izglītojies, bet mani liec mierā un neceri, ka es ar tevi šeit sākšu diskusijas. Ja esi slima - ārstējies."
Es: "Tieši šo pašu tekstu vari pats sev pateikt - mācies, izglītojies un ārstējies.
Par manu attīstības līmeni vari nebaidīties. Es zinu, kas ir sieviete, kas ir vīrietis un kā uz pasaules ir radies katrs cilvēks (arī tādi kā Tu, kas karmiski smagi cieš), kāda ir cilvēka sūtība uz zemes, kas ir Liktenis, kāda ir cilvēka uzbūve no ezotēriskā viedokļa. Tu tāpat kā jebkurš homoseksuālis, kas iet ar plakātiem ielās un cīnās par nesaprotami ko, ir garīgi un fizioloģiski slimi cilvēki. Neviens normāls cilvēks ar savu seksualitāti un intīmo dzīvi neiet plātīties. Mēs katrs guļam, ar ko gribam, bet ar to neplātamies un tādēļ nepieprasām mistiskas tiesības.
Tu esi degradējies. Un ej uz nekurieni. Laimīgu taciņu!!!"
Gaidīsim atbildi :P
This page was loaded Oct 6th 2024, 11:34 pm GMT.