June 5th, 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:24 am
Jau četras dienas darbā, un sajūta, ka laiks vienk iztek kaut kādā milzīgā renē un ka nevar paspēt ne pilīti aizķert, lai vismaz sajustu kāpēc es vispār kaut ko daru.
Es taču saku - tūlīt Ziemassvētki.

(9 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savanna
Date:June 5th, 2014 - 11:24 am
(Link)
Tev brīvdienas ir brīvas, vai arī paiet papildus darbiņos? Lēnām sāku domāt, ka jūnija otrā pusē varētu kur pabraukāties pa brīvām dienām :)
[User Picture]
From:[info]dveselite
Date:June 8th, 2014 - 11:09 pm
(Link)
Man driizaak der juulijs, jo juunija beigas ir jau diezgan pilnas ar pasaakumiem un ar finanseem arii jaapaplaano..taa ka uz Juuliju esmu pieejama dazaas ned nogalees, ja nav maratoni :)
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:June 5th, 2014 - 08:36 pm
(Link)
Vai nevari paņemt atvaļinājumu?
[User Picture]
From:[info]dveselite
Date:June 8th, 2014 - 11:09 pm
(Link)
Tikko bija.
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:June 8th, 2014 - 11:16 pm
(Link)
Un nekā, nepalīdzēja?
[User Picture]
From:[info]dveselite
Date:June 8th, 2014 - 11:23 pm
(Link)
Tieši tajā es salūzu. Atkal. Nedrīkstu apstāties ne uz brīdi!
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:June 8th, 2014 - 11:41 pm
(Link)
Kurš ir tas brīdis, kad salūzti? Kad esi viena un jūties nevienam nevajadzīga, nemīlēta, vai kad vispār dzīves jēga zūd, eksistēšana, vai kad ir materiālas problēmas?
[User Picture]
From:[info]dveselite
Date:June 9th, 2014 - 12:03 am
(Link)
Tad kad palieku viena ilgu laiku. Kad apkaart redzu ka dziivee viss notiek,bet sajuuta,ka es staavu un skatos visu no malas. Meeginaajumi kko dariit ir cietushi neveiksmi.. un patiesiibaa viss kopaa .. tas nebeidzamais aplis,kad nekas nesanaak.. tas liek domaat ka nedaru kaut ko pareizi.. un taas nav iedomas..tie ir gadi,kas pagaajushi un nekas nav mainiijies..
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:June 9th, 2014 - 01:09 am
(Link)
Neskaties, kas apkārt. Apkārt ir maldīgi. No malas daudz kas izskatās citādi. Vienmēr liekas, ka citiem labāk. Bet patiesībā tā nav. Turklāt katram ir savs Liktenis. Domā par sevi. Mīli sevi un visu, kas notiek ar Tevi.
Arī tad, kad nekas nenotiek, viss notiek. Tu domā, Tu jūti. Tas ir pārdzīvojums, kas jāpārdzīvo. Tā ir mācībstunda. Tas ir laiks, kas jāizdzīvo.
Es arī reiz biju līdzīgā sajūtā, kad nejūties nekam piederīgs, pazudis, nespējīgs, kad stāvi un gaidi, kad mēģini, bet jēgas nekādas.
Pati sāku ar primitīvām pārmaiņām. Ar sevi. Nokrāsoju matus, sāku jaunu cibu, sāku iekšēji jaunu dzīvi, kaut ārēji maz kas mainījās. Es apņēmos sevi mīlēt, es apņēmos iemīlēties - tas bija mans mērķis. Jo jutos viena un nemīlēta, bet mīlēt - tas man dzīvē ir pats galvenais. Pagāja pusgads, un viss notika. Skaisti un varbūt pat skaistākais, kas no sirds noticis.
Kad ir aplis, tad tas ir labs signāls tam, ka kaut kas jāmaina. Kas? Tas var būt jebkas. Tu to vari sajust. Visas atbildes ir Tevī. Varbūt dzīvesvieta, varbūt darbs. Viss, kas notiek, grib likt Tev saprast, Tev atliek tikai nedaudz klusuma un ieklausīties sevī. Tāpēc teicu par atvaļinājumu. Ja ir laiks sev, vajadzētu ieklausīties, sajust sevi. Ko Tu gribi. Varbūt vienkārši vakaru ar kādu draudzeni, vīnu un sarunām. Jebkas var izsist no esošā apļa sajūtas.
Tu jau zini. Ja Tev laiks un vēlme, esmu tepat netālu, varam visu ko sadomāt, papļāpāt, uz jūru, jebkas, kas ienāk prātā :)
Dveselite -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info


> Go to Top
Sviesta Ciba