January 13th, 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:11 pm
Šodien vēl pēdējā brīvdiena pirms sāksies beidzot pilnās darba nedēļas. Šodien atkal skatījos darba sludinājumus..es vairs nezinu kas būtu labs tieši man. Nu neesmu karjeras cilvēks. Man vajag ģimeni un māju sajūtu. Citādi kam gan ir jēga vispār dzīvot?!

(6 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 13th, 2014 - 04:12 pm
(Link)
Tieši tā...
[User Picture]
From:[info]dveselite
Date:January 19th, 2014 - 11:54 pm
(Link)
Sapņot un cerēt ieraudzīt to "jēga ir.." .. taču tagad kaut kā nav tā pamata zem kājām. Un nav dēļ kā.. tikai eksistēju.
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 19th, 2014 - 11:59 pm
(Link)
Jēga ir Tevī pašā. Tu esi jēga. Tu esi viss. No Tevis izriet viss pārējais. Tāpēc jau saka, ka pats galvenais - mīlēt sevi.
Lai Tev izdodas :)
[User Picture]
From:[info]dveselite
Date:January 20th, 2014 - 09:07 am
(Link)
Nav jau tā,ka sevi nemīlu. Esmu iemācījusies sevi mīlēt, bet ir lietas, kuras vienk nesanāk..
Paldies:)
From:[info]sursurs
Date:January 13th, 2014 - 05:26 pm
(Link)
Emm - bet tieši kādu darbu Tu meklē? Tb par ko? Jo ir gana daudz darbu, kur nav jābūt baigaajm karjeras cilvēkam. Kur vnk galvenais, ka labs kolektīvs un var darīties arī ntos gadus vienā darbā un visi tieši priecāsies. Ir takš arī ofisa darbi, kur visi priecātos par NEarjeristi, jo karjeristi biežāk maina darbus, jo jūtas nenovērtēti, ggrib pelnīt vislaik vairāk, kāpt pa karjeras kāpnēm, vadīt citus, utt..
[User Picture]
From:[info]dveselite
Date:January 19th, 2014 - 11:53 pm
(Link)
Nu šoreiz domāju karjeru - darbs kā tāds. Gribu to ģimeni,gribu sadzīvi jebšu personīgo dzīvi. Jaes vēl pelnītu labi..pieciestu kārtējo gadu..bet tagad..vēljoprojām viena, jāstrādā lai brutāli nomaksātu rēķinus un viss..eksistē. Bet gribas kādu dzīves jēgu-nu kādu mērķi.. nezinu. Strādaat lai nopelniitu tam un tam.. augt iekšēji un ārēji. Bet tagad.. liels caurums :D
Dveselite -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info


> Go to Top
Sviesta Ciba