19 Augusts 2010 @ 12:15
 
Vakar pirmo reizi izbraucu ar mammas smuko riteni. Man šķiet, ka kādu gadu vispār ar riteni nebiju braukusi. Pēc tiem ~16km, kāpjot pa trepēm, mazliet kāju muskuļus varēja just. khe, khe. :D
Tik ļoti patīk tādas lietainas dienas, kad var ietīties pledā, dzert tēju un lasīt grāmatu. Žēl tik, ka ieplānotais reids pa humpalām visdrīzāk, ka nesanāks, jo negribas jau līst ārā no tā pleda un likt tējas krūzi nost.
 
 
Stāvoklis: +
Skaņa: lietus
 
 
( Post a new comment )
neverklever[info]neverklever on 19. Augusts 2010 - 12:57
tad norunāts. nebraucam?
jo nav jau no cukura, var uzmočīt gumīšus un pēc 30 min laist, bet es pats arī nezinu.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dūjūkēr?[info]duujuukeer on 19. Augusts 2010 - 13:01
gumīši man nav, bet tā jau nav problēma it kā, un samirkt man pat patīk, bet kaut kā negribas galīgi līst ārā, šķiet, ka šodien varētu nebūt īstā diena :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
neverklever[info]neverklever on 19. Augusts 2010 - 13:23
jēeeh līdzīgi, man kkāda pelēkā vate mīlīgi pa galvu izklājusies. jauku slinkodienu ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
uz_acs[info]uz_acs on 19. Augusts 2010 - 20:13
es secināju, ka man patīk apmākušās dienas, un kad var dzirdēt kā eņģeļi boulingo, nerunājot jau par tik biežajiem straikiem pēdējā laikā. tīk ļoti tīk. un lietus arī ir feins. vienīgi kaitina, kad esi uzvilcis garos svārkus, lai cilvēkus nebiedētu ar savu salīmēto kāju, un viss kļūst slapjš. un kurpes ar nepareizās. bet tagad gribās uzvilkt kaut ko piemērotu, ielikt ausīs headphones un iet pa lēkām peļķēties! (:
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dūjūkēr?[info]duujuukeer on 19. Augusts 2010 - 20:28
mums pat šodien boulinga nebija, tik līst jau no brīža, kad pamodos noteikti, ja ne jau visu nakti.. khm, jā, tagad gan ir pārtraucis.. peļķes tiešām vilinošas un dažkārt man tik ļoti riebj sava nespēja gandrīz neko darīt vienai pašai. vai drīzāk nemācēšana pa īstam priecāties par lietām vienatnē.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
uz_acs[info]uz_acs on 19. Augusts 2010 - 23:05
es nezinu, visu laiku man likās, ka vienam pastaigāties ir varen dīviani. bet tad atklāju, ka tas ir feini. citādāk. grūtāk, jo paliec klusumā, izdzirdi savas domas. bet man patīk. iesaku pamēģināt! :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)