dziedamzars - nu riitinjsh [entries|archive|friends|userinfo]
putns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nu riitinjsh [Mar. 28th, 2011|01:12 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Gan paspeeju saraudaaties deelj stresainas un pazemojoshas zilzekjes, gan tikt garbaardaina brunjinieka izglaabta briinumainaa veidaa. Nee, miiljie, ar dazhiem cilveekiem nav riktiigi ja vinji tiek nedaudz prestizhaakos amatos vai savaadaak priviligjeetaakaa lomaa, vinji saiet sviestaa un paliek par stervaam. Un tas vispaar ir biezhaak noveerojams pie sievieteem un gejiem. Pie tam - tas vinju prestizhumsrums var buut tik ljoti iluzors, tik ljoti. Bet sterviiba toties liidz kalnu galotneem. Es savukaart, esmu cilveeks, kas saprot to, ka var sanaakt iztureeties nejauki, kad pats esi sastresojies vai nu tur - nezinu - nedabuujis vai. Un taapeec izturos laipni. Nu nelaipni pret stervaam labaak arii neiztureeties, ja negrib skandaalu pa puspagastu deelj mushas izmeera probleemas. Bet laipna iztureeshanaas tiek vispaariigi tulkota kaa vaajums, nekompetence un pakljaaviiba, kas, protams, izraisa veel sterviskaaku iztureeshanos.
Juus, kam sociaalie skills ir virtuozaa liimenii - kaa lai taadas noliek pie ratiem??
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:March 28th, 2011 - 05:14 pm
(Link)
Ir vesela zinātne - konfliktoloģija, kas man iet pie sirds, bet precīzai formulai ir par mz info
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:March 30th, 2011 - 07:41 pm
(Link)
Es tieshi iedomaajos, ka Planeeta vareetu ko labu ieteikt - un taa arii ir. Shii nozare gan cik saprotu nav paaraak izplatiita?
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:March 30th, 2011 - 08:57 pm
(Link)
Laikam Latvijā nav gan, bet materiāli svešvalodās ir samērā daudz. Šo tēmu esmu samērā dziļi rakusi, pat vadot apmācību kursu "Konfliktu risināšana ar smagākajiem klientu tipiem".
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:April 1st, 2011 - 12:35 pm
(Link)
He - izklausaas fantasstiski - apmaaciibu kurss noteikti nodereetu arii man, jo taktika - esam laipni kameer saak liit asaras diez kam neder. :)
Protams - nevaru iedomaaties, ka manaa 'iistajaa' darbaa taadas situaacijas buutu, jo vienkaarshi veel nav bijushas, bet cik maacos no priekshnieka, tad tur toties taapati laipniiba kopaa ar robezhu noteikshanu ljoti labi liidz - taapat kaa jebkuraas attieciibaas, mandomaat?

Probleema vienkaarshi sleepjaas tajaa, ka papildus savam sirdsdarbam pagaidaam daru arii naudas darbu, par ko nekaada prieka nav..