dziedamzars - sauja skābeņu [entries|archive|friends|userinfo]
putns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sauja skābeņu [Apr. 2nd, 2020|05:44 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ok, labi, man ienācās liela riekša laukos audzētu skābeņu. Kā taisīt labu skābeņu zupu?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:April 2nd, 2020 - 07:53 pm
(Link)
burkāns, sīpols, drusku selerija saknes, pāris daiviņas ķiploka, lauru lapa + kāda žāvēta ribiņa - savāra, kad vira gatava ber klāt skābenes. Iegriež vārītu olu + karote krējuma un ēd tik nost.
Nu jā sāls, pipari kā parasti
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:April 2nd, 2020 - 09:19 pm
(Link)
Super, paldies, sanāca :)
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:April 3rd, 2020 - 10:01 am
(Link)
man ir draudzene ASV, kas kontrabandā no Latvijas ved skābeņu sēklas, lai reizi gadā dabūtu zupu :D
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 2nd, 2020 - 10:17 pm
(Link)
ja nav vajadzīgs veģetārais-vegānais, tad must-have ir kūpinājums un grūbas. Papildus kartupelītis, burkāniņš, sīpoliņš, ķiplociņš, selerijas sakne (žāvēta) un vārīta ola.
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:April 2nd, 2020 - 11:15 pm
(Link)
Paldies, iztiku ar cūkas vēdera šķēli no vakardienas, kūpinātu papriku un īsajiem brūnajiem rīsiem grūbu vietā. Ir ok.