Dreamera piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
dreamer_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 15th, 2004|05:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Domīgs]
[music |Tikai klusums.]

Nu tad beidzot viss ir apmēram sataisīts tā, lai kompis ietu un Internets darbotos.
Stulbi, bet laikam tā ir, ka mūsu ikdienas straujajā ritmā mēs aizmirstam par visu, kas mūs sagaida mājās - par ģimeni. Rīt stāvot pie vecmammas laikam vienīgais ko varēšu pateikt - piedod. Piedod, ka tik ilgi neparādījos, piedod, ka neaizbraucu pie vectēva un nepastāstīju kā viņam tur vienam laukos iet.. Vēl stulbāk ir tas, ka nav manī tās sajūtas, kurām ir jābūt, kad zaudē. Laikam pasaulē pat cilvēks ir tāda vērtība, kuru ātri aizmirst. Es nedomāju, ka šodien nemaz nedomāju par to - tieši otrādāk, bet cilvēki man apkārt novērsa šīs domas. Mamma un pārējie arī, liekas, kaut kā jau citā ritmā ievirzījušies.Varbūt tas tāpēc, ka vecmammas liktenis jau kādu laiku bija nolemts.. Daudz asaru jau izraudāts. Šis ir tikai punkts uz i. Vakar kopā apskatījos lietas, kuras dosim viņai līdzi - atceros katru - domāju, ka tās visas ir tik dārgas, ka žēl tās būtu atdot, bet nē - tā vajag.
Laiks atkal ritēs tālāk un liekas, ka tikai pats Zemes pievilkšanās spēks ir tas, kas mani vēl tur pie zemes. Mēs vienkārši izdzīvojam to savu mūžu un paliekam turpat. Atkal nāk prātā Renāra vārdi, kas perfekti attaino šādas lietas:

Mēs atnācām un kāds aizies
Mēs aiziesim un nāks cits
Un tā tam, tā tam būs griezties
Kamēr pasaule sev vēl tic.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]balodis
Date:October 15th, 2004 - 08:00 pm
(Link)
gribeetu domaat, ka mees taccu katrs aiz sevis kaut ko atstaajam, kaut kas paliek citu cilveeku sirdiis...

liels paldies par disku:) - pirmdien buus atpakall - sveiks un vesels.prieks, ka ir vaardi:)
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:October 15th, 2004 - 09:59 pm

Hmmm

(Link)
Nu, protams, ka mēs kaut ko atstājam, pareizāk daudzas lietas un atmiņas. Bet tās lietas, ko mēs dosim vecmammai līdzi (it īpaši laikam to vienu) es laikam gribētu paturēt, jo tagad nevaru vairs iedomāties tādas īpāšas lietas, kas paliks (ir protams daudz kas, bet kaut kas tāds....nezinu). Vienīgi vecmammas Ziemassvētku dāvanas - tās gan es tagad atminos. Viena no tām ir tāds māla namiņš ar daudziem logiem, kuram var noņemt jumtu un iekšpusē ielikt svecītes - būs jāaizdedz par par piemiņu.
Man prieks, ka tev prieks, ka Gustiņu kāds klausās, jo pārsvarā cilvēkiem ir diezgan noraidoša attieksme, bet es uzskatu, ka viņa albums ir perfekti noslīpēts un lielisks.
P.S. Paskaties uz vāciņa bildēm - tās it kā ir četras, bet kopā veido vienu veselu. Es to pamanīju tikai pēc kādiem 3 mēnešiem :)
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:October 16th, 2004 - 06:11 am
(Link)
man baigi nepatiik, ka Tu gruzies... =(
taa jau ir, ka nepamanaam tik daudz lietu sev apkaart, bet kad notiek, kas taads, tad saakam sevi shaustiit, bet nav veerts.. ir jaadziivo taalaak, pieminot to cilveeku un domaajot gaishas domas, nevis- kaapeec es neizdariiju to, to un to..
kad man nomira mana vecmaaminja biju ieprieksheejaa dienaa ar vinju sastriideejusies un savaa beerna praataa pateikusi- kaut Tu nomirtu, joprojaam atceros, kaa aizcirtu durvis vinjas priekshaa sho pasakot, bet es tachu neaptveeru, ko saku! biju dusmiiga par kaadu siikumu (droshi vien) un vnk pateicu, kas pirmais ieshaavaas praataa.. toties tagad visu muuzhu to atcereeshos un nepiedoshu, jo savaa zinjaa juutos vainiiga..
katram ir savi darbi un Tu tachu nevareeji zinaat, ka tieshi tagad tas notiks, taapeec nedomaa par neizdariito, bet gan par labo, kas bijis!

suutu Tev fluiidus, lai vieglaak =)
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:October 16th, 2004 - 07:05 pm
(Link)
Nu tāds gruzonisks es esmu, ko lai dara. Man gan vairāk patīk vārds skumīgs, jo gruzonisks tā jau atkal ir valodas piesārņošana (es jau runāju tāpat kā Ernis).
Vot tavs izdarītais gan ir vēl ironiskās nekā manējais. Nu tu gan labi savai vecmammai pateici :) Fui!!! :)
Nu, protams, ka viss it kā iet uz priekšu. Citiem cilvēkiem viss gāja uz priekšu jau tad, kad mēs atstājām kapsētu, bet manā sirdī vienmēr būs vecmamma ar savu Ziemassvētku namiņu un sveču gaišumu tajā.
Es ļoti vēlētos, lai tu man tagad noņem nogurumu un galvassāpes, jo tu jau zini, ka tev tas padodas. Paldies.
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:October 16th, 2004 - 10:04 pm
(Link)
ritiigi sasmeejos par to eerniju =D
labpraat Tev tagad piezvaniitu, bet zin' tie telefonreekjini.. =)
kaa juuties? droshi vien gribi sakaartot domas un pavadiit ar gjimeni atlikusho briivdienu, bet ja gadiijumaa savajagaas kompaaniju pie dabas, tad pazinjo.. =)
Turies! es par Tevi =) iedomaajies, ka saliekam galvas kopaa un paarlieku pozitiivo energjiju Tevii =)

p.s.- man laikam buus 2 biljetes uz Tumsu (tas itkaa nav 100%, bet visticamaak, ka jaa), jo manai draudzenei tur kaut kas neshtimmee un vinja piedaavaaja biljetes- neveelies man pievienoties, bet taa jau ir saruna aciis skatoties =P taapeec gan jau piedaavaashu veel kaut kad?
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:October 17th, 2004 - 12:11 pm

Mīlzīgs Paldies!!!

(Link)
Jūtos trakoti enerģisks. Laikam asaras tika izraudātas jau vakar un šodien, ja man būtu iespēja es noskrietu visus, pieviktos vairāk par visiem un apmierinātu visas pēc kārtas :)) Un tā līdz nākamajai reizei, kad atkal kāds tur augšā iedomāsies mūs saskumdināt..
Tagad iedomājos, ka vārds Paldies arī kļuvis pabanāls (tikai mans subjektīvais viedoklis). Bet lai cik es domāju par tā maiņu, nekādu labu aizvietotāju nevaru atrast (šodien man nedomājās).
Šo brīvdienu es pavadīšu cipa pie grāmatām un kladēm, un kad tas būs jau pāri galvai, tad iesim aizdegt izdzisušās svecītes un smelties iedvesmu klusajā gaisotnē.
Tagad klausos energy music un mācīties man nu galīgi negribās, mēs tagad varētu būt Tumsas koncertā un dziedāt līdzi Freimanim, bet visu nevar gribēt - paldies par uzaicinājumu, ceru, ka viss izdosies.
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:October 18th, 2004 - 07:45 pm

Milziigs LUUDZU =)

(Link)
pabanaals ir netiekai paldies, bet arii miilu un piedod! visus shos vaardus, protams, veel arii citus, cilveeki saka taa, kaa- es gribu eest- pat to vinji pasaka patiesaak un taa arii juutaas!

un vispaar nav ko pateikties, jo tad jau man tagad jaapasakaas par peedeejo dienu manis izklaideeshanu =) PALDIES!