Dreamera piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
dreamer_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 15th, 2004|05:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:October 17th, 2004 - 12:11 pm

Mīlzīgs Paldies!!!

(Link)
Jūtos trakoti enerģisks. Laikam asaras tika izraudātas jau vakar un šodien, ja man būtu iespēja es noskrietu visus, pieviktos vairāk par visiem un apmierinātu visas pēc kārtas :)) Un tā līdz nākamajai reizei, kad atkal kāds tur augšā iedomāsies mūs saskumdināt..
Tagad iedomājos, ka vārds Paldies arī kļuvis pabanāls (tikai mans subjektīvais viedoklis). Bet lai cik es domāju par tā maiņu, nekādu labu aizvietotāju nevaru atrast (šodien man nedomājās).
Šo brīvdienu es pavadīšu cipa pie grāmatām un kladēm, un kad tas būs jau pāri galvai, tad iesim aizdegt izdzisušās svecītes un smelties iedvesmu klusajā gaisotnē.
Tagad klausos energy music un mācīties man nu galīgi negribās, mēs tagad varētu būt Tumsas koncertā un dziedāt līdzi Freimanim, bet visu nevar gribēt - paldies par uzaicinājumu, ceru, ka viss izdosies.
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:October 18th, 2004 - 07:45 pm

Milziigs LUUDZU =)

(Link)
pabanaals ir netiekai paldies, bet arii miilu un piedod! visus shos vaardus, protams, veel arii citus, cilveeki saka taa, kaa- es gribu eest- pat to vinji pasaka patiesaak un taa arii juutaas!

un vispaar nav ko pateikties, jo tad jau man tagad jaapasakaas par peedeejo dienu manis izklaideeshanu =) PALDIES!