|
[Apr. 29th, 2009|12:23 am] |
vakariņās 2 foreles. vispirms stundu citrōna/laima sulā un jūŗas sālī. pēc tam nosusina (naf? lai dažas baktērijas ar marinādes pilēm aizslaucītu?), riktīgi noziež ar pastu (ķiploki, kinza, kumins, cukurs, rīvēts kokosrieksts, čilī pipari, laima/citrōna sula), liek banānu lapās tvaicēties uz 20 minūtēm. klāt fikso kuskusu – biki olīveļļu, sāli, krietnu sauju piparmētras. servēt ar Peur(s) du noir.
|
|
|
Comments: |
From: | aluka |
Date: | April 29th, 2009 - 08:20 am |
---|
| | | (Link) |
|
Aaaaaaaaaaaak diefs, cik smeķīgi izklausās! Nu kā es tagad savas prastās brokastiņas ēdīšu, nezinu : ( (Kaut gan siera desa IR pietiekami eksotiska...)
| From: | dooora |
Date: | April 30th, 2009 - 11:59 am |
---|
| | | (Link) |
|
paldies. bija smeķīgi, lai gan varbūt tā bij jūŗas forele, jo ik pa retam brīžam garšu diapazōnā iespraucās tāda kā siļķīga nots. bet silčei jau ar nav ne vainas ;) un siera desai vēl jo mazāk – mani vienkārši kopš bērnības mulsinājušas tās "jauktās" desas. | |