per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Apr. 29th, 2009|12:23 am

dooora
vakariņās 2 foreles. vispirms stundu citrōna/laima sulā un jūŗas sālī. pēc tam nosusina (naf? lai dažas baktērijas ar marinādes pilēm aizslaucītu?), riktīgi noziež ar pastu (ķiploki, kinza, kumins, cukurs, rīvēts kokosrieksts, čilī pipari, laima/citrōna sula), liek banānu lapās tvaicēties uz 20 minūtēm. klāt fikso kuskusu – biki olīveļļu, sāli, krietnu sauju piparmētras.
servēt ar Peur(s) du noir.

Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.