per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 10th, 2016|02:44 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nemīžam trubā. Īsts pavasaris nekad nebeidzas.
https://youtu.be/PTZcJDmtinE
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]basta
Date:June 10th, 2016 - 04:11 pm
(Link)

[User Picture]
From:[info]dooora
Date:June 11th, 2016 - 02:36 pm
(Link)
esmu kursā, bračiņ. bet esmu arī dzirdējis, ka viņš pēc kāda laika ieraudzīja to bezjēdzību gan nacbolos, gan oficiālajā partiju foodbōlā un pasūtīja viņus nah.
šis man atgādina vienu epizōdi no uņa laikiem, kad mēdiju pasniedzējs izdalīja mums lapiņas ar pāris rindkopu gariem tekstiem, ko mums tur kaukādā griezumā grupās vajadzēja anilizierēt, un amizējoties apvaicājās, vai mēs varam atpazīt autōru. pēc ilgāka mulsa klusuma brīža es sadūšojos izčiepstēt, ka tas taču Hamsuns, fragmenti no Bada. docents uzslavēja vienīgo ārzemju studentu, bet kolēģi gan tā aizdomīgi uz mani nolūkojās. neviens man vēl nebija pastāstījis, ka Knuds Pedersens kara laikā savos 80 gados bija brāļojies ar nacistiem, par ko tiesāts. un vairākas paaudzes arī viņa darbiem bija metušas līkumu.
[User Picture]
From:[info]basta
Date:June 11th, 2016 - 03:30 pm
(Link)
es nevaru paklausīties mjūziku, ja tās radītājs ir slavens slikti lietu darītājs. piem. redzu, kā iemaucot ar kulaku sievas sejā, džeims brauns iedziedas 'ai fīl gud'
kaut kā sarežģīti tas viss, jo skeleti mums visiem un varbūt tāpēc man tuvi konkrētu scēnu pārstāvji, mākslinieki, bet pārējais tik 'ignorance in bliss'.