carnal p'leasures |
[Mar. 20th, 2008|11:26 pm] |
taisīju čillīkonkarni ar limitētiem resursiem, sanāca kaut kāds ugandas karijs ar makarōniem. makarōniem, tiesa, mija uzmauca vetō. bet stūķis ellīgi labs — es jau divreiz apsvilināju muti, rijot no pannas. |
|
|
Comments: |
izklausās pēc Bokas jaunkundzes viruma, kas paredzēts ugunsrijēju bērniem.
| From: | murks |
Date: | March 20th, 2008 - 11:39 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es gan teiktu, ka izklausās pēc ņammas.
pag, es tak neteicu, ka neizklausās garšīgi
| From: | dooora |
Date: | March 20th, 2008 - 11:45 pm |
---|
| | | (Link) |
|
uz to pusi jau ir. asums nāk no: • svaigiem čillī • kaltētiem čillī • adžikas • taizemes bazilika čillī mērcē • sarkanā karija pastas pārpalikumiem
| From: | murks |
Date: | March 21st, 2008 - 12:23 am |
---|
| | | (Link) |
|
saki, kur Rīgā var dabūt karijpastu?
| From: | dooora |
Date: | March 21st, 2008 - 08:47 am |
---|
| | | (Link) |
|
labrīt, murk - es vakar žigli vien atslēdzos stūķa un http://imdb.com/title/tt0063371/ pavadījumā. ir viens labs garšvielu veikals uz Avotu un Lienes ielu stūra — tur, jādomā, noteikti ir, lai gan mēs jau pārsvarā karija garšvielas grauzdējam, maļam un liekam kopā paši. vakar vnk. iztīrīja vienu stūrīti no aizsāktām bundžiņām. tās parasti draugi atved vai paši, no aizkordōna.
| From: | murks |
Date: | March 21st, 2008 - 04:32 pm |
---|
| | | (Link) |
|
danke! jāprovē kādreiz iemest aci. lai gan no aizkordōna droši vien vienkāršāk, ērtāk un lētāk.
| From: | dooora |
Date: | March 21st, 2008 - 08:48 am |
---|
| | | (Link) |
|
beigās izrādījās, ka nav gana ass, tālab izbērām uz saviem šķīvjiem veselu burciņu marinētu halapenīšu. | |