per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 19th, 2016|07:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jāņvāris ir klāt, kas cita starpā nozīmē, ka jāatjauno locekļa kuģis burtjājēju asociācijā, jāiemaksā brieža nauda, bet šobrīd i sijas, i nesijas kontā sausiņu drupačas vien, tā ka nākas virpot ar visu tempritūru, lai ielīstu plusainā baņķieru azotē. es par šito vispār nebūtu domājis, ja vien šodien pasta listē nesāktos sekojoša rakstura sarakste:
viens Israēla dēls atsit viegli pūcīgu apkārtrakstu – sak, es jau 25 gadus memberis te, un kas par desām, kāpēc mana valsts izņemta no trūcīgo valstu saraksta un tagad 35 zaļo vietā jāpiķo aš 110 naftas šeķeli? vēl gluži ar Vīzentālu netiek draudēts, bet ērcīgumu unikōdā nenoslēpsi, uz ko akciju sabiedrības Maikrofts Softs pārstāvis nekavējoši atbild, ka sorrī, meit, bet .il ir 22. vietā pēc džīdīpī uz purnu, un piestāda internātā publicētu sarakstiņu:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_%28nominal%29_per_capita
te izrādās, ka tur nav viens, bet veseli trīs rangi, kuros Apsolītā zeme lēkā starp jau minēto 22. pozīciju un 24to, un 28to.
nupat diskusijā skrupulōzi ir iesaistījusies Doičlandūberalles pārstāve, kuŗa paģēr zināt PRECĪZI, kā trūcīgās valstis tiek atsijātas no turīgajām.
vienvārdsakot, sildām popkōrnu un gaidām interesantu burtapustuļu epistolāro apmaiņu, jo, varu derēt, šie principi tika izstrādāti uz sen aizmestas salvetes dekādē pirms interneta dzimšanas.
vienīgi jātur īkšķītis, lai šī jaukā organizācija šonakt pāris sūda monētu dēļ nesagrūst.
LinkLeave a comment

Comments:
From:[info]ernuerna
Date:January 19th, 2016 - 08:36 pm
(Link)
iekārtojamies ērtāk skūpstu rindā ar lauku gardumiem un gaidām turpinājumu. Doičlandes skrupulōzums v vīzentāļa runga izklausās daudzsološi
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 19th, 2016 - 08:56 pm
(Link)
oj, es jau tā bišk sakautrējos, ka stučīju te visādas iekšējās lietas. viņi tomēr visi ir „mani cilvēki”, tālabada arī šis ir kāds otrais puksts zem actiņas ever.
tikko arī viens foršs onka uzrakstīja, ka esot pa džungļu telefōnu aizsitis ziņu vienam no patriarhiem un ka rīts gudrāks par vakaru, un ka gan būs mums transparents caurspīdīgums un ilgtspēja mūžīgi mūžos, lai tikai satrauktie prāti iedzer piparmētru tēju un noskatās pa smukam sapnītim :)

paklau, ernul, kas tā skūpstu rinda tāda ir? kaut kas skaists, kas locekļu kuģus vadā pa jūŗām un okejāņiem?
From:[info]ernuerna
Date:January 19th, 2016 - 09:15 pm
(Link)
nu tā ir tāda jocīga zona kinoteātru (un kā nesen noskaidrojās, arī koncertzāļu) tumšajās zonās, kur pārīši ērti iekārtojas, lai kino laikā varētu netraucēties. Ja ir tukšie seansi, tad tur ir forši, jo neviena nav. Un mierīgi var izbaudīti kino. Šovakar tur neviena nav, un ar interesi gaidu turpinājumu šekeļu sāgai
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 19th, 2016 - 09:26 pm
(Link)
ak, tu jēzīt, kāds es aunapiere! pavisam jau jaunību aizmirsis ;)
From:[info]ernuerna
Date:January 19th, 2016 - 10:04 pm
(Link)
nebēdā, viss būs, kad vaJdzēs