superego refleksijas

Bledj! Maukas!!!

Journal Info

Name
dont

Bledj! Maukas!!!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar nopirku divus karaoke diskus(2 jau bija)! Domāju, ka nomiršu! Dvēsele izvarota, balss izsmieta!!! TAs ir tāds bezpriģels!!!! Es nesaprotu, vai to(dziesmu) komponisti ir tādi maukas, vai kā????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piemēram, disks ar Imkas dziemām - pusi var izmest!!! Akustiskā versijā īstas rokbalādes un vismaz 3 reizes lēnākā tempā!!!!!!!!!!!!!!!!
MURGS! Es jutos izvarota!!!! Kā tā var! Ble komercija!!! Es neticu, ka kādam latvietim palika dziedāt veiglāk!!!!?!! Un ja palika, tad elpot, noteikti ne!
Otrs disks - Dziedi droši nr.1 - pusi dziesmu var norakstīt!!!! KAs tie par aranžējumiem, ritmu, melodija vienkārši paliek pakaļā!!!!
Esmu tādā šokā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es nesaprotu, nesaprotu un nesaprotu kā nav kauns ko tādu pārdot!!!!?! It īpaši dziesmu autoriem?????!!!! No kuriem noteikti atļauju prasīja par šo mutāciju izplatīšanu!!!
Pēcgaršapēc šo disku noklausīšanās - kāds(dies vien zina tikai kas?) izvarojis manu dvēseli un garu!!!!!!!!!!!!
Nekad, nevienu dziesmu PLatforma rekords neatdošu! Kaut par miljonu nē!!!!!!! Smagi vīlusies viņu produkcijas pircēja, ar izvsrotu dvēselīti un dziesmu piesmietu krūtīs!
Powered by Sviesta Ciba