Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Ārprāts - pirms brīža, lejot puķes, pamatīgi aplēju kompi. Es gan strauji noreaģēju, aizrāvu prom no ūdens un izrāvu no kontakta (laptops bez baterijas, strādā tikai elektrībai pieslēgts), un uzreiz rūpīgi noslaucīju ekrānu un klaviatūru, bet nevaru saprast, ko man tagad darīt - var tāpat mēģināt atkal slēgt iekšā? Vai arī vajag izjaukt un žāvēt? Baigais pizģec, jo dators ir mans vienīgais peļņas instruments, bez tam tur iekšā ir pusdarītais milzu tulkojums, kas man jāpabeidz līdz septembrim. Lūdzu palīdziet ar padomu, kas vairāk no šīm lietām saprot.

UPD. Piezvanīju radiniekam datorspečukam, šis mani nomierināja, ka mēdz būt datori, kam klaviatūra ir uz tādas kā atsevišķas paplātītes, tiem vispār nekas traks nevar notikt. Teica, lai 24 h paturu otrādi apgāstu, tad pažāvēju ar fēnu un tad var mēģināt slēgt iekšā. Ja ies - tad ies, ja neies - tad neies.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 24. Augusts 2015, 14:24, [info]pet commented:
Tieši tas ko gribēju teikt, ir ka "vienu failu var arī gadīties nenoseivot ārējā diskā" ir risināma problēma - ja seivojas kā augstākminētajos risinājumos vienmēr pats katru reizi tiklīdz kad dokuments pamainās, tad tas to risku novērš. Atvainojos, ka sanāk kā dzīvotmācīšana; redzēju bēdīgu postu ar plaši izplatītu bet viegli novēršamu sāpi.
[User Picture]
On 24. Augusts 2015, 14:33, [info]dominika replied:
Paldies. Es savukārt lūdzu piedošanu par indīgo toni atbildē, tas nebija nepieciešams. Man šobrīd ir pagrūti strādāt tiešsaistē (ja es pareizi sapratu, ka tas bija domāts kā risinājums, lai faili automātiski saglabātos), jo ir nestabils interneta pieslēgums.
On 24. Augusts 2015, 14:42, [info]pet replied:
Ja principā internets periodiski ir pieejams, tad tam nevajadzētu būt problēmai, tas pats dropbox vai googledrive utml pamanīs, kad nu internets parādās un tad arī sasinhronizēs. Mīnuss ir tad, ja ir piemēram tāds mobilais pieslēgums kur sanāk maksāt par datu apjomu, jo tā automātiskā failu sūtīšana var to apjomu nemanot apēst.
[User Picture]
On 24. Augusts 2015, 14:59, [info]dominika replied:
Ok, paldies. Izpētīšu iespējas.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry