Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Paliku zem actiņas. Lai nu kā, bet es patiešām domāju, ka izglītības sistēmā kaut kas nav īsti riktīgi, ja cilvēki uzskata, ka uzreiz pēc bakalaura jāmetas uz maģistru, un vēlams to visu izdarīt līdz 25 gadu vecumam. Es patiešām negaidīju, ka ejot uz mg iestājpārrunām, sastapšos ar ķiķinošu skuķīšu pulciņu. Likās, ka būs vairāk cilvēku ap 30, kas zina, ko grib un dara. Arī ja globāli paskatās (izņēmumi ir vienmēr), vai jūs sevi 23 gadu vecumā sauktu par pieredzējušu? Es tad no dzīves rubīju visai maz, nedomāju, ka tas būtu kas slikts vai nenormāls, un līdz ar to neuzskatu, ka rīkojos ļauni, mazliet iesmīnot par šiem pieredzējušiem jauniešiem. Ar to arī šovakar diskusiju beidzu, apnika telefonā bakstīties.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 17. Jūlijs 2013, 17:23, [info]dominika commented:
un tas ir ļoti pareizi, ka es tev liekos jauna! tā tam vajag būt! nu redzēs, kā būs septembrī, es arī ļoti ceru, ka kursā būs pietiekama vecumu dažādība. ja drīkst vaicāt - kāpec tev pirms 12 gadiem likās, kas ir uzreiz jāstudē maģistrs pēc bakalaura?
[User Picture]
On 17. Jūlijs 2013, 21:17, [info]annuska replied:
nu toreiz tas bija mākslas akadēmijā, un mums tur praktiski nebija nekāda bakalaura darba un iestājeksāmenu maģistros, turpinājums šķita absolūti pašsaprotams. turklāt bija vēl tā, ka varēja neņemt maģistru, bet tikai meistardarbnīcu, piem. gleznošanas, tad skaitījās tikai mākslinieka kvalifikācija, taču, ja gāja vēl arī uz lekcijām un uzrakstīja rakstisku darbu (kuru gan nevarēja nosaukt par zinātnisku), tad piešķīra arī maģistra grādu, nu kā tu neņemsi? patiesībā toreiz es drīzāk brīnījos par tiem, kas neturpina.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry