Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Nedēļas nogalē pārmaiņas pēc negulēju beigta ar smadzeņu trīci vai neballējos apkārt, tāpēc, beidzot, pēc gandrīz mēneša kopš ievākšanās, nolēmu izkrāmēt savas papīru, grāmatu u.c. loriņu kastes. Mēbeļu man joprojām nav, bet no kastēm var saimprovizēt i plauktu, i galdu, un grāmatas pagaidām sakrāvu stūrītī, tā kā esmu samērā apmierināta un beidzot apradusi ar doma, ka te nu ir manas mājas.
Turklāt atkal esmu apaukstējusies un tešu kā diloņslimais, tāpēc uz mitro pagraba biroju nolēmu šodien neiet – dators, internets un telefons man ir, neko citu darbam nevajag.
Tā nu esmu iekārtojusies segās un spilvenos uz grīdas (jo interneta vads pārāk īss, neaizsniedzas līdz gultai, kas ir mana vienīgā sēžam-mēbele), apkrāvusies ar tējām, medu, citronu, klepus sīrupiem un tabletēm, deguna pilieniem un mutautiņiem, un apņēmības pilna šodien paveikt daudz un dikti.

Btw, [info]lorinch, negribi atnākt šovakar paciemoties? Citādi aizlidosi un tad jau kas zin, kad atkal tiksimies...

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 10. Septembris 2007, 15:00, [info]etalonfunkcija commented:
njee. nelietoju.
toties, ja Tev ir gmails, tad esmu ieksh gtalk
[User Picture]
On 10. Septembris 2007, 15:26, [info]dominika replied:
aa, es savukārt nelietoju tādu, kaut gan gmails man ir. es tikai reti to skatos, izmantoju g.k., ja vajag sanjemt vai nosutit lielas lietas, bildes utml.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry