19 September 2019 @ 12:42 pm
Kur sākos es, saistība ar visiem, citu domām  
Man vēl jāmācās pieņemt citu spriedumi, pat ja tie pirmajā acumirklī šķiet nepatiesi. Tad arī neviens nesagruzīs un nebūs sajūtas, ka mani nesaprot vai visu labāk zina manā vietā. Jo būtībā viss ir saistīts, tikai jāmācās redzēt. Jo daudz leņķu, kā var uz visu paskatīties.

Mani sagruzī pašas prāts, tas kā reaģēju vai kaut ko interpretēju, nevis citi. Saskarsme ar citām pasaulēm nekad nebūs viegla, kamēr mana pasaule būs ļoti norobežota un noslēgta sala, ko ļoti sargāju no citiem.
 
 
( Post a new comment )
木[info]dombrava on September 20th, 2019 - 10:35 am
Es jau esmu pieņēmusu, ka tā ir kaut kāda dzīves mācība, ka cilvēki izteiks spriedumus pirms aprunājas ar mani, kā es patiešām jūtos. Vnk vēl jāmācās daudzas valodas. Un būtībā citu priekšstati vairs nav nemaz tik svarīgi, jo ir daļa no visa, kas ir, pat ja manā pasaulē daudz kas no tā šķiet svešs. Būtībā man arī ir savi pieņēmumi, tikai kopš tīņa vecuma jau ar to esmu strādājusi vai apzinājusies, tāpēc ir kaut kā citādi. Lai gan man arī pasprūk neloģiskas frāzes Cilvēki ir tādi un tādi, lai gan būtībā riebjas tik paviršs apgalvojums.
(Reply) (Parent) (Link)