LED Lenser T7

« previous entry | next entry »
Oct. 7th, 2009 | 03:08
Skan: Flametal - P'alla Al Inferno Vas

Varbūt arī esmu stulbs, taču - sagribēju apgreidoto LED Lenser T7 kabatas lukturi, kam ir divi gaismatdeves režīmi. Mans vecais lukturis nudien nav nekāda bērnu rotaļlieta (pagaidām apmierina prasības un bradājumos man ir jaudīgākā gaisma, lol), taču salīdzināsim faktus: 7438 modelis = 80lm ~1,2W, bet T7 = fucking ~200lm @fucking 2,4W. IBIO!!! Regulējams fokuss abām mantām. Pirmajam lukturītim pasūtīju Silent Hill 1 videospēles ražojuma Nr. gravējumu. Šim vajadzētu otras daļas Nr. iegravēt, xexe. 80 Vs ~200lm, FTW!!!

Vēl nākotnē derētu arī H7R galvas lukturi. 140lm. Regulējams fokuss.

Ir jau šiem arī vēl citi - jaudīgāki modeļi, taču ja es savienoju ergonomiku, dizainu, energopatēriņu, funkcionalitāti, gaismas stiprumu un cenšos izvilkt vidējo, tad WIN ir T7 (pat nosaukums ir kruts - velk uz The Terminator FTW). T7 ir par 8,5mm garāks un vismaz par 5mm diametrā varenāks, lai ietilpinātu vēl vienu AAA bateriju.

45,94Ls ar iegravēšanu un piegādi :D

P.S. Turbo mode panākama vienīgi līdz pusei nospiežot slēdzi un turot, kas ir paredzēts tikai īslaicīgai jaudas palielināšanai līdz 130%. Tas, ka tas nav pastāvīgs režīms un tas, ka iekšā ir daudzpakāpju slēdzis (n reižu jāspiež, lai panāktu vēlamo un šķiet, ka katrā spiešanas reizē = visupirms īslaicīgi Turbo mode un tad tikai vajadzīgā - Turbo aktivizējas piespiežot slēdzi līdz pusei), mani kaitina. High output režīmā (tas, kurš normal) T7 = man jau esošā luktura jauda. Tā ka rodas jautājums - vai man ir vajadzīga papildus jauda, kura nav pastāvīgs režīms? Hmm...

EDIT@2009.10.08., 11:28
Tomēr ir kāda būtiska atšķirība TOTĀLI par labu T7:
Vs

Ko grafiki rāda? To, ka mans vecais lukturis (ekipēts ar parastajām Alkaline baterijām) par ~25% zaudē spēku pirmo ~10 min laikā un dod par ~50% zemāku gaismas jaudu jau pēc ~30min (tiesa, nebiju pamanījis - optika dara brīnumus. Domāju, ka jauda krītas pēc stundām divām, kas ir redzams ar aci), bet T7 tikai pēc ~90min un krietni ilgāku laiku tur visnotaļ stabili augstu gaismatdevi. Tiesa, 7438 rādītājs ir uzlabojams, lietojot NiMH akumulatorus, par spīti LED Lenser norādījumiem par "Nē!". Vislabāk jau būtu, ja iegādātos Sanyo Eneloop AAA akumulatorus (tie iekšēji jau uztur augstu un vienmērīgāku enerģijas atdevi) - zema pašizlāde un lieliska performance (skat sarkano līniju iekš T7 grafika, FTW). Tātad, vadoties pēc šiem grafikiem (par kuriem pats gribētu pārliecināties, ja man būtu atbilstošā mērtehnika) ir tomēr vērts iegādāties T7 un krutos Eneloop akumulatorus - rezultāts varētu būt kādas ~4h konstantas gaismas, kamēr ACIS (ne tehnika) pamana būtisku kritumu. Tas būtu ieguvums, nudien. Šķiet, ka iekš P7 ir kaut kāds regulators, kas izlīdzina figņas.

Protams, ja vien varētu atrast citu ražotāju, kuram būtu tikpat kruta optika, dizains un ergonomika, mhm. Bet ir daži, kas apdeito 7438 ar niknākām diodēm un 3,7V Li-ion akumulatoriem, lol. Ja to izdara un pievieno LED Lenser optiku = ūberwin! Varbūt ar šo vajadzētu paniekoties (ja vien atkal gaismas atdeve būtu konstanta un ilgstoša).

Vispār jau par visu eleganti runā te:
http://www.google.lv/search?hl=lv&safe=off&num=50&q=Led+lenser+P7+site%3Acandlepowerforums.com&btnG=Mekl%C4%93t&meta=
http://www.google.lv/search?hl=lv&safe=off&num=50&q=Led+lenser+T7+site%3Acandlepowerforums.com&btnG=Mekl%C4%93t&meta=
 
Tags: ,

Pilns sakāmais | Komentēt | Add to Memories


Comments {4}

Lienīte

(nav)

from: [info]nightqueen
date: Oct. 7th, 2009 - 03:12
Pilns sakāmais

Priekš Laba luktura nav jau nemaz tik dārgi.
Varēšu dabūt veco? *puppy eyes*

Atbildēt | Pavedinājums


Ivo

(nav)

from: [info]disfigurator
date: Oct. 7th, 2009 - 03:23
Pilns sakāmais

: D

Atbildēt | Ļaunuma sakne


(nav)

from: [info]zigmunds
date: Oct. 7th, 2009 - 05:37
Pilns sakāmais

Veco netirgo?

Atbildēt | Pavedinājums


Ivo

(nav)

from: [info]disfigurator
date: Oct. 8th, 2009 - 08:53
Pilns sakāmais

Visticamāk, ka ne. Pārāk mīļa un arī personificēta figņa, turklāt nolietojuma dēļ (skrāpējumi) to nāktos atdot par 2x mazāk Ls, kas galīgi = no fun : P

Atbildēt | Ļaunuma sakne