Citāds un avangards Black Metal

« previous entry | next entry »
Jan. 23rd, 2009 | 11:15
Skan: Wolok - Anti-Life Conjurers

Pēdējā laikā uzsēdos uz avangardu, industrializētu un pat savādu Black Metal, kuru par neparastu padara piejauktās dailes iz Dark Ambient un Industrial skaņu plauktiem un mūzikas spēlēšanas maniere. Interesējoties par Blut Aus Nord, uzvedu sevi uz vēl vienas franču bandas pēdām - Reverence, kura līdzīgi kā Blut Aus Nord spēlē eksperimentālu, industriālu, atmosfēriski bagātu Black Metal. Gardums!

Pēc Reverence pagaršošanas, pagaršoju arī Split ierakstos manāmās Francijas bandas:

- Karras - haotiski agresīvs, nihilistiski graindīgs, downtūnēts bleķis ar Blut Aus Nord skaņas piešprici (loģiski, jo tur darbojas arī Vindsval) - diemžēl, no viņiem tikai viena dziesma ir, šķiet;
- Sons Of Fenris - soloprojekts, kurš no sevis izspiež visnotaļ bungmašīnainu, bet sabalansētu un vietām interesantu bleķi. Ja pie tā piestrādātu, iespējams, sanāktu kas ļoti gards. Jāgaida, jo pagaidām šim tik demo ir;
- Wolok - ļoti netīrs, vidēji ātrs, savdabīgi, nedaudz horrorīgi producēts un spēlēts, tīkami nelabi ķērcošs, auksts bleķis ar tādu kā sirreālas atmosfēras un soundtreka sajūtu.


Franču Black Metal!!!

Un tad vēl viena spāņu banda - Bloodoline - Black Metal + ātra ģitārspēles un dziesmu struktūru masturbācija = kaifs. ĻOTI KAIFS!



Pilns sakāmais | Komentēt | Add to Memories


Comments {0}