Chris Pruett un Survival Horror videospēļu žanrs

« previous entry | next entry »
Oct. 31st, 2008 | 12:21
Skan: Ancient Ceremony - On Khoaos Wings

Ja ir kāds cilvēks uz planētas, kurš ir ārkārtīgi zinošs Survival Horror lauciņā, tad tas ir viņš. Cilvēks, kurš radījis un vada Chris' Survival Horror Quest kopš 2003. gada. Viņa mērķis ir bez maz vai iziet visas Survival Horror/Horror spēles un dot par tām savu in-depth viedokli. Uz šo brīdi viņš ir izgājis 43 Horror spēles.

Nākamais aiz viņa varētu būt es :D
Man ir līdzīgs mērķis, kura īstenošanu ierobežo vien finansu resursi, hehe


Galvenais sakāmais ir tas, ka absolūti piekrītu šim viņa sakāmajam (izņemot baisumu, bet tas ir subjektīvi), seko fragments no intervijas:

Which has been your favourite game?
This is a hard question to answer. I could go with Siren, because it's easily the scariest game I've ever played. It's also soul-crushingly difficult, so much so that I think most players will find it unreasonable. I could go with Hell Night, which is a fantastic first person PS1 game, but that title is so obscure that most of your readers will never be able to play it. So I'll stick with Silent Hill 2, which I think is one of the best games ever made. Few titles can compete with Silent Hill 2's narrative competence, frightening characters, and puzzling level design. It's fantastic.



Hell Night, tātad, būs mana nākamā PS1 spēle manā plauktā, šķiet, jo pārējās minētās jau ir, hehe

Pilns sakāmais | Komentēt | Add to Memories


Comments {0}