*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Pēc šīsdienas darbintervijas absolūti elementāri secinājumi:
speciālistus viņi nedabūs, un kabinets, nožēlojami tukšs, tāds arī paliks, turklāt ar to jārēķinās būs gan jau ne tikai šim kantorim, kas patiesībā nebūt nav kantoris, bet gana iespaidīga starptautiska uzņēmuma filiāle.
Saprotams, ka valdības un vadības ir ieinteresētas informācijas neizpaušanā, bet, kad ienesos kabinetā, kur jāsēž cilvēkiem 8-10, bet tur nav neviena, turklāt uzņēmums starptautisks un darbs kaulus nelauž, tikai pauri...
Jā, maza nianse - valodu prasības, ofiss un sēdēt no-līdz, un alga apmēram 3-4x mazāka nekā Eiropā. Uzsvars uz VISMAZ.
Acīmredzami, specialitātes pērles ir devušās prom no valsts, un tie, kas vēlas šeit uzturēt ofisus, lai algotu lētu darbaspēku, var kost pirkstos. Nav un neesot to cilvēku, kas darbu darīt, darbu, kam vajadzīga īpaša pieredze un zināšanas.
Vai ne - no vienas puses bezdarbs, no otras nav jau vairs tā inteliģentā bara, kas nesīsies par pāris simtiem bojāt acis, muguru un tērēt savu domu un laiku.
Es personīgi neuzņēmos to perfekto English uz saviem pleciem, lai meklētu infas un rakstītu grāmatām ievadus, lai sēdētu katru dienu pie ekrāna par tām naudām, kādas minētas. Vnk principa pēc - ņemot vērā cik tas kantoris vispār pelna, ja šie no manis dienā sagaida apmēram 2-4 grāmatas, un cik tas maksā civilizētā pasaulē!
Ejiet tak... atpūsties.. Ja arī dažiem liekas, ka te ir āfrika, kur cilvēkresursus slaukt, tad lai labāk paliek tā domājot un reiz noliekas.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On November 1st, 2010, 11:39 pm, [info]mans_psihiatrs commented:
malace!lai pisas nahui,mani gan fascine ne tikai piesolitais atalgojums bet arī visu ahūnās prasības-n to gadu pieredze,maģistra grads and shit,lai pisas nahui un nedirš,ka nav kam stradat,ja nemaksas + izvirzīs ūberprasības neviens arī neies stradat,labak irijā rakt pagrabus!

+neuzskatu,ka arī Afriku būtu jaekspluatē!

[User Picture]
On November 1st, 2010, 11:54 pm, [info]di_wine replied:
Par kaut kādām apdrošināšanām un slimības lapām var arī aizmirst, protams... bet, jā, no pirmā skata un vārda man bija skaidrs, ka no 9 līdz 17.30 es tur nesēdēšu. Vienā telpā vēl ar veselu baru! Šajos laikos jau pat aizmirsts, ka cilvēkam svarīga ir darba telpa, apstākļi, kā var strādāt, ja blakus pusmetrā vēl vismaz divi elpo... ai nu.
Žēl, ka Eiropa joprojām mūs uzskata par lētiem lopu ganiem un izmanto pēc pilnas programmas. Vismaz mēģina.
* * *
On November 2nd, 2010, 06:40 am, [info]whatever commented:
baidos, ka sms pusseptiņos rītā uzmodinās, so izmantoju cibas piedāvātās iespējas:

a) sorry, nedzirdēju sms vakar
b) jā, izeju, bet man vajag bišk laicīgi šobrīd zināt, kur, ko un kā

:)

[User Picture]
On November 2nd, 2010, 12:50 pm, [info]di_wine replied:
ko un kā... :) ok, ņemšu vērā!
* * *
[User Picture]
On November 2nd, 2010, 08:08 am, [info]kro commented:
paspiežam roku
* * *
[User Picture]
On November 3rd, 2010, 02:25 am, [info]firebabe commented:
Jā, esmu aizbraukusi, darba tirgus uzreiz kļuva tukšāks - par vienu darbaholiķi mazāk:D Ceru, ka vismaz uz salas novērtēs.
Toties lasīju interviju ar bijušo priekšnieku presē - un skatos, joprojām sitas kā pliks pa nātrēm, viņa kantori visu laiku draud likvidēt. No vienas puses - paldies viņam, ka atlaida no darba, citādi es joprojām tur vergotu no gaismas līdz gaismai, no otras puses - neapskaužu tos, kam LV vēl ir tas darbs par labu algu. Jo jebkurā brīdī tā visa var nebūt!!!!
[User Picture]
On November 3rd, 2010, 02:38 am, [info]di_wine replied:
Jā, nestabilitāte, tā ir graujoša. Kaut pasaulē viss ir mainīgs, normāls process.
Kā Tev tur sokas? ;)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry