*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Yesss, beidzot TAS ir noticis! Beidzot man ir klients ar "ekspertu" komandu, kur vismaz viens ir apvainojies par maniem labojumiem, komentāriem un divām garām epasta vēstulēm. Visdrīzāk tas ir vienīgais vecis komandā. Jau tekstā bija jūtams, ka divi teksta bloki ir kāda liela Ego rakstīti ("ekspertu prāt" bija malacīgi ielicis komatiņos!). Un tieši šie bloki ir sarakstīti vishaotiskāk, ar neskaitāmiem izcēlumiem, pasvītrojumiem un pat izsaukuma zīmēm. Un tas ir dokuments valsts pārvaldes lietošanai. Un par izsaukuma zīmēm ir sašutis visvairāk!
Saņēmu ziņu, ka "šis ir mazāk dokuments, cik materiāls ikdienas lietošanai". Aha, metodiskais materāls ar Labklājības ministrijas un ES finansējumu. Mazāk dokuments.
Un gan jau tam Ego baigi krāniņš sarāvās, ieraugot manus labojumus un ieraugot komentārus - 75 lapās apmēram 140 komentāri.
Manis pēc lai liek kaut 3 izsaukuma zīmes aiz katra teikuma, kas man par daļu, bet visvairāk krīt uz nerviem, ka tu pasaki, kā ir pareizi, bet pretim Ego sašutumiņš, lai nemāci - pats visu zinu labāk. Tu pasaki, ka jebkurš papīrītis valsts pārvaldē ir dokuments un tas ir jāraksta nevis kā vēstule draugam, bet kā oficiāls dok bez "mēs-jūs" izklāsta, un tur otrā galā liels izbrīns un wtf.
Bet kopumā tas dok ir totāls *ūds, ja godīgi. Kaut kāds pa pusei diplomdarbs, pa pusei satulkots no EN materiāliem ar totāli debiliem terminiem, tb, cilvēks nezina, kas ir termins, bet dizegregētus datus, piemēram, gan iestrādās, jo EN ir diseggregated :D Aptuveni tāds līmenis. Pats saturs dokumentam tuvu nullei, izņemot to daļu, kur sīki un smalki sarakstījuši, kā jāizskatās soc.darbinieka kabinetam, ka tur jābūt divām tāfelēm un vietai, kur gatavot dzērienus un uzkodas, LOL, ja konsultācija ievelkas ilgāk par 2 stundām. Tipa atnāks narkašs vai alkašs, sūdzēs bēdiņu, bet tu smērēsi maizītes. LOL.
Infantīlisms vienkārši neizsakāms, bet laikam reāli jāsāk pierast, ka ne tikai profesionāļi jebkādās jomās izmirst, bet izmirst vienkārši cilvēku spriestspēja un intelekts.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On February 12th, 2020, 02:17 pm, [info]sarkanvilks commented:
šitie jāsit, kamēr vēl maziņi
[User Picture]
On February 12th, 2020, 02:29 pm, [info]di_wine replied:
kuriņi?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry