*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Šodienā to filmu noskatījos. Laicīgi sāku, un kaut kad pa vidam G izgāja staigāties, jo audzēja tēma un ciešanas (jebkādas) viņš nespēj. Filma afigena super!
Ja kāds domā, ka var komandēt, spriedelēt un savus viedokļus karināt citu cilvēku kaklos, lai iet ārstēties, jo tur viss nav domāšanā vesels. Nevienam nav nekādu tiesību. Bet cilvēki dara.
Un vēl man ir miljons lappušu garas pārdomas - gan ikdiena, gan cilvēki, gan kaķi, gan daba, gan paši mēs, gan ezo, gan advaita, gan sajūtas, gan FAKING gredzens, kas svilina pirkstu kopš ex nāves.... Bet nekas no tā nav tik paliekošs, lai par to rakstītu. Varētu, bet jēgas nav.
Kā es saku, visam ir nozīme, bet jēgas nav nekam.
Kāda jēga ir tavai eglītei un dāvanām? Kāda?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On December 19th, 2019, 07:02 am, [info]neviens commented:
Man nav eglītes un dāvanu, jo jēgas nav.. Tikai vienu nelielu aizsūtīšu mātei, jo ir pelnījusi.
[User Picture]
On December 19th, 2019, 12:19 pm, [info]di_wine replied:
Cilvēku izgudroti murgi. Saulgrieži saprotami, bet Ziemassvētki ir reliģisks murgs. Jēzus tāpat nav dzimis pat ne decembrī. Un viņa īsto dzīvesstāstu un citas reinkarnācijas cilvēkiem baznīca noklusē. Tā ka Ziemassvētki ir tradīcija, kam apakšā segums ir tikpat veiksmīgs kā Valentīndiena vai Helovīni, ko daudzi naidīgi neieredz. Fiziskajā līmenī svētki ir forši, bet garīgajā - ņemšanās, mārketings, rūpes, nogurums, pārēšanās :)
* * *
[User Picture]
On December 19th, 2019, 08:14 am, [info]kreiza commented:
Jēga ir visam, kas sagādā prieku :) Man būs eglīte pie un ar bērniem un mazbērniem, dāvanas mazajiem, un varbūt eglīte vai kāds zars mājās, ja līdz tam, ka tas šķitīs priecīgi, nonākšu.
[User Picture]
On December 19th, 2019, 12:17 pm, [info]di_wine replied:
Kāda jēga no prieka? Es te vairāk spriedelēju globāli, vispārēji. Pirms 100 gadiem Tavai ōmes ōmei arī bija eglīte un dāvanas, un pantiņi. Pirms 20 gadiem Tev pašai bija, ļoti svarīgs vakars un rosola griešana, iepirkšanās un citas rūpes. Kur tas viss ir? Kam tas vajadzīgs? Viss ir ilūzija. Viss ir ego ņemšanās.
[User Picture]
On December 19th, 2019, 07:09 pm, [info]kreiza replied:
Katrā gadījumā no prieka ir daudz vairāk jēgas nekā no vaimanām :)
[User Picture]
On December 19th, 2019, 08:06 pm, [info]di_wine replied:
No prieka ir tieši tikpat daudz jēgas kā no vaimanām :D Tāpat kā no jebkuras ņemšanās, no jebkurām cilvēka izpausmēm. Bet aptuveni 95% cilvēku no 7 miljardiem to nevar un negrib saprast, un dievs ar viņiem. Kam vajadzēs, tas sapratīs.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry