*Di_wine*


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Skaudri apzinos, ka manā paziņu lokā ir tādi lohi (mjā...), kas tieši tā arī uzskata - ceļazīme 90, nu un? Man telefonā īsziņa vai jāatbild uz zvanu, vai dirsa jākasa - gribu un braucu uz 50! Un tie pārējie, kas man līdz nierēm riebjas un kas grib braukt pa šoseju kā pa šoseju, lai dara, ko grib! Apdzīt? OK! Tas nekas, ka apdraud sevi, pašu dirsas kasītāju un vēl pretimbraucošos.
Ļoti interesantas tendences uz lielceļiem šosezon. Vieni brauc kā tupi gliemeži, mašīnu apdzīvojot kā dzīvokli ar visām ierīcēm un vajadzībām, citi pālī pie lielveikalu stāvvietām notriec gājējus.
Šodien pat redzēju, kā brauc ugunsdzēsēji, skaļi taurējot, jo pa priekšu velkas - velkas un neapstājas! - 3 mašīnas, kamēr 2 nolīda malā, bet viena turpināja vilkties - vai nu ar bezsmadzeni, ka 'man-viss-pohuj-', vai nu ar bezsmadzeni, ka 'es nevienam netraucēju, lai brauc garām'.
A grūti CSDD tiem visiem priduriem, kas 20 gadus nodzīvojušies pa anglijām bez mašīnām vispār vai ar mašīnām vīkendos un ar ačgārnu kustību, uzrīkot maksas tiesību pārlikšanu, ja šie sadomājuši savu celtnieka karjeru būvēt atkal dzimtenē? Ļoti daudz vieglāka dzīvošana būtu!!! Vismaz nespiestu gāzi, braucot virsū, un netaurētu, paši savu pietaurētību neapzinoties. Tas pats attiecas uz būtnēm, kas kaut kad tiesības dabūja, bet miljons gadus nav ne stūri, ne pedāļus redzējuši.
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: