*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
"Elektrošoka ierīce pret dzīvnieciņu netika pielietota, bet gan vienu reizi esot ieslēgta, lai aizbiedētu kaķi prom no veikala."
Tātad jautājums - kā var nepielietot, bet ieslēgt? Kā var aizbaidīt ar ieslēgtu ierīci, kas netiek pielietota? Kā var nepielietot ieslēgtu ieroci, ja vēl bija skaņa un smaka, un skaņa bija kā minimums 3 reizes?
Mums te telefonā tāda aplikācija, kas atdarina elektrošoka troksni - izmēģināju uz savu bailīgo kaķi. Nekur neviens netika aizbaidīts, sēdēja zem krēsla un skatījās uz cilvēku kā uz duraku.
Imho, pupu mizas tas Maximas drošības departaments tur kakā. Nekādus video nav skatījušies, bet pieņēmuši alkoholiķa apsarga uzrakstīto paskaidrojumu par baltu patiesību.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On June 19th, 2014, 09:52 pm, [info]sirdna commented:
kaķis ar nav stulbs un atšķir draudus no dūcoša telefona.

Paziņam gar noliktavu dzīvojās viena kaķene, ko viņš gribēja aizdzīt. Neiet prom kaķīts. Tad viņš atnesa bisi uz darbu. Kaķīts iztvaikoja, lai arī bise ne reizes neizšāva. Bise prom - kaķīts atkal klāt.

[User Picture]
On June 19th, 2014, 10:13 pm, [info]di_wine replied:
Nē, nu sēdēt, rokas klēpī salikušam, un prātuļot mēs visi protam,,, Šajā gadījumā esmu nolēmusi rīkoties. Pēc likuma elektrošoku drīkst pielietot tikai tad, ja cilvēkam draud briesmas. Te nebija nekādas briesmas. Kaķis reāli izskatījās pārbijies un centās no kaut kā patverties (viņš neskrēja tieši veikalā, bet mēģināja iekļūt pa atvērtajām durvīm apsargu skabūzī, kas ir tieši pie ieejas). Rajonā +/- visām mājām ir slēgtās kāpņutelpas. Ja cilvēkam "gribas aizdzīt", tad varbūt vajag pašam ar sevi aprunāties, kāpēc tik ļoti neieredzi dzīvu radību un ko ļaunu tas kaķis tev izdarīs.
Galu galā - tā ir Maxima. Mēs taču nesaudzēsim šito kantori.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry