04 Augusts 2008 @ 11:23
 
Redzu skaistus sapņus jaukās krāsās, par divriteņiem un peļķēm, es esmu cigarete tu esi lidmašīna un es tevi ķeru ķeru ķeru, nolīmēju tavas mājas notekcaurules ar Kristiānijiem un lienu visām pudelēm par korķi. Ēdu rīsus ar dakšiņu, jo nemāku ēst ar irbulīšiem [bet Klinta pat makaronus ēd ar irbulīšiem]. Vakar tramvajā redzēju Regīnu Spektori, šodien pičupačājoties dušā, redzēju savu kaķi staigājam pa griestiem, tas ir kautkāds ārprāts, kas ar manu galvu darās. Šī ir skaista pirmdiena, kā jau pirmdienām pieklājas, šādās dienās ir jāiet uz staciju vērot vilcienus un uz Latgalīti kaulēties par mūžvecām bleķa nozīmītēm, kuras man patiesībā nemaz nevajag, vēl es pa ceļam iegriezīšos pie veco avīžu tirgotājiem, izšķirstīšu visas tur atrodamās krustvārdu mīklas un dārzkopības žurnālus, varbūt pat atradīšu kādu Veto numuru, kuram uzmetīšu savu brillēs ietērpto maniakālo aci un samaksāšu dīlerim 80 santīmus, tos pašus, par kuriem nenopirku alu, jo dzert es vairs nealkstu un labi vien ir, 'dzer jau bezmaz visi, bet man riebjas, ka dzer tieši tu.' Kā teiksi, māt.
 
 
Sajūta: ārāietgribošs
Skaņa: Mogwai - Hunted by a Freak
 
 
( Post a new comment )
[info]aluka on 4. Augusts 2008 - 18:05
Man būs tev skolā jauzbrūk ar savu draudzību >: D Un starp citu, es nezinu, kur ir Latgalīte. *noliec galvu*
Esmu sūdīgs rīdzinieks, visi man drawdziņi no citiem krajiem labāk Rīgā orientējas.

Starp citu, man ir papilnam labas tušas, gribi? Man mājās stāv bez jēgas, jo man likās, ka man vēl nez cik reizes būs kompenes darbi jāpārtaisa. Un akvereļpapīrs, kuru es droši vien vairs nekad neizmantošu, vairāki albumi.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]dhonass on 4. Augusts 2008 - 20:21
omfg, vai tik tu mani nestalkerē? :o šitais izklausās pēc kautkāda vājprātīgi maniakāla pieradināšanas/iebarošanas mēģinājuma [ome mācīja ar svešām tantēm un onkuļiem nerunāt, akdieviņ kur mana tikumības josta], bet papīru man vajag vienmēr, tā ka hahaha, tev vareni paveicās.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]aluka on 4. Augusts 2008 - 21:04
: PPP
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)