running to stand still

February 17th, 2009

04:19 pm

savā nodabā iekš purniņgrāmatas pildīju kaut kādus sasūtītus testus un pēkšņi še tev, izrādās, ka kāds jau iepriekš ir noformulējis manas domas par mīlestību Love is beautiful, love is kind, love means slowly losing your mind. It's means a lot, and nothing at the same time. I don't know what I think. It's great and horrible.
Tags:

05:09 pm

es nezinu, tas vakar uzņemto aizliegto vieliņu dēļ vai kārtējo reizi pārdozēta kino skatīšanās/domāšanas deva,  bet šonakt man bija vājprātīgs sapnis. tātad, Rīgā bija tāds kā karš, darbība notiek mūsdienās, nezinu, kas tie sliktie bija, izskatījās pēc vāciešiem (nu, es nezinu, kāpēc, bet nodomāju, ka tie noteikti ir vācieši, lai arī viņi runāja latviski. whatever, sapņos nav nekādas loģikas), un viņi bija nolēmuši iznīcināt visus rīdziniekus. tas nebija nekas pārāk sarežģīts, viņi vienā naktī iznīcināja gandrīz visus cilvēkus, ēkas un pati pilsēta diez ko necieta, bet nu cilvēki bija beigti. tad nu tiem dažiem desmitiem cilvēku, kam bija paredzēts izdzīvot, bija jāizved visi līķi ārpus pilsētas un jātiek ar viņiem galā. man palaimējās izdzīvot, jo es nakšņoju kaut kur pierīgas mežos (..whatever), bet nu maniem draugiem gan tik veiksmīgi negāja un viņi laikam aizgāja citos medību laukos. un iemesls šim episkajam slaktiņam bija visnotaļ biblisks, es varētu teikt - pilsētu vajadzēja dezinficēt, rīdzinieki to bija pārāk apgānījuši un nebija vairs tiesīgi šeit dzīvot. (velk uz Vecās Derības stāstiem par Dieva dusmām, ne)

un ej tu saproti, ko tas viss nozīmē
Tags:

07:13 pm

džīzas, mani reizēm pārņem sajūta, ka Latvija vēl tiešām dzīvo kaut kādā 19. gadsimtā moderno tehnoloģiju izmantošanas spēju ziņā. piemēram, meklējot elementārus biogrāfiskus datus par G. Cilinski, it kā taču pazīstama persona, vai ne, pirmajās divās gūgles lapās man izmet tikai kaut kādus filmu sarakstus, pat krieviski ir smuka mājaslapa (http://gunarcilinsky.narod.ru/) , veltīta G.C., latviski, *&)&%)(%$#^, protams, nav nekā.
Tags:
Powered by Sviesta Ciba