running to stand still

March 2nd, 2008

12:11 pm

aizvakar es noskatījos 1932. gada Scarface, satricinoši un elpu aizraujoši. un šis dialogs man tagad jau divas dienas pa galvu maisās.

[Angelo is answering the phone for Tony]
Tony Camonte: Hey, hey. Get a name. Get a name.
Angelo: [speaking into telephone] What's your name? No, no, I no wanna know what's your brother's name, I wanna know what's your name.
[angrily] Angelo: Oh, you do, huh? Listen, I come on over there, I smack you right in the teeth! I get you, you brother -
Tony Camonte: Hey! What's the matter? That's no way to talk. Talk nice. Tell him to state his business.
Angelo: Go state your business! [hangs up phone]
Tags:

08:47 pm

man ļoti, ļoti patīk Ēvalds Valters, viņa dēļ vien ir vērts skatīties tās n-tās latviešu filmas, kas ir manā must see listītē. vispār Valters, Pūcītis, Pāvuls, Artmane, Dreģe un varbūt vēl kāds ir visbiežāk redzētie lv aktieri, skaties, kuru filmu gribi, visās būs kaut viens no viņiem. nē, nu tā jau nekāda vaina, patīkami uz viņiem skatīties. tikai vēlams iepriekš sadalīt dienas, kurās dienās kuru gadu un kuru aktieri skatīties, citādāk tā jocīgi paliek, kad ieraugi filmā Pūcīti pagalam vecu, bet vakar redzētajā viņš vēl bija spēku briedumā.

vispār man būtu jāanalizē aminoskābes savā uzturā, nevis jāpļāpā par kino, nolāpīts.

11:27 pm

kad es iztēlojos savu ideālo dzīvi pēc, piemēram, diviem gadiem, tur noteikti nav jāanalizē aminoskābes un to daudzums manā uzturā.

es pieļauju, ka manā ideālajā dzīvē pēc diviem gadiem nekas cits, izņemot bohēmu, neietilps, lol
Powered by Sviesta Ciba