reliģiskais moments - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
reliģiskais moments

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jun. 18th, 2017|12:39 pm

ieva
nez, post tādā nozīmē, ka lielāks atkārtojumu skaits - jā. bet post tādā, ka kkas būtu reāli mainījies - nē.

imo lielāks atkārtojumu skaits noved tikai pie ciešākas neredzamības, dziļākas iestrādnes, līdztekus atļaujot dinamikām, kas iesākumā varbūt sakņojās vienā kkādā spēkā, nobriest par patstāvīgiem elemetiem kopējā procesa ietvaros. bet no tejienes vajadzīgs vismaz tikpat, lai pavērtos bik kkāda jauna vīzija, jo būtībā šis viss šķietami citādais ir vnk tā pati dinamika playing itself out, patam imo nekas nav īpaši mainījies. kkādam mazprocentam kkas lēnām veras, bet tas ne tuvu imo nav vēl gana, lai runātu par kādu gravitācijas centra pārbīdi.

tas kas gan ir noticis, ir tas, ka ap visiem šiem simptomiem ir izveidojušās mikrokultūras, tie paši ir kļuvuši par gravitācijas centriem atsevišķiem kultūrvertību tīkliem un identifikācijas modeļiem. tapuši par patstāvīgiem kopējā procesa elementiem. taču for all i know tur nav nekā jauna, tur ir tā pati struktūra, izskrāsota nedaudz citās krāsās.

hence jā, i get it, ka viņš saka, ka aplaudē visus šos simptomus. taču man personīgi, dzīvojot šai laikā, rokas uz to vairs neceļas, jo imo tur vnk nekā nav.

kultūrpesimisms ir mans jaunais hobijs.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: