Telpas · elpa


sapņi

teksti · kalendārs · lasu šos · Antiņš

* * *

Šogad dzeguzes kūkošanu pirmo reizi dzirdēju cauri miegam. Kad pamodos, sapratu, ka tas nebija tikai sapnis. Tātad šķidrs miegs.
Ar kaut kādu automātu nošāvu medni. Trāpīju acī. Caurums. Bez asinīm. Uzradās mana mamma. Nebija priecīga. 
Guļ mednis.. mātīte.. Kā lai nodēvē.. ala.. nu tā izskatījās. Iekšā 5 olas, viena liela, 2 vidējas, 2 mazas. Savācu visas, domāju kā sasildīt. Uz ielas vienā no svešajām mašīnām tās paslēpu. Nez kā tur šīs sila, bet varēju redzēt, jā tiešām redzēt (bez tā sakarsušā gaisa), kā pārkarsusi visa mašīna. 
Ai, daudz ko aizmirsu, tā ir, ka no rīta nepieraksta

Sapņu tulki, izskaidrojiet! :D


johaidī, man kaitina irgošanās. Daži to pieprot īpaši kaitinoši, kad pievieno lielās devās bezjēdzīgumu un stulbumu. Eee, jāpaklausās folks :)

Tags:
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 10. Maijs 2011, 03:59, [info]paralellograms commented:
Medīšana saistās iespējams ar sava spēka parādīšanu, iespaida gūšanu, būt uz brīdi pārvaldniekam, kurš atņem dzīvību vienā veidolā, tiekdamies to pārveidot citā, sev derīgā.
Putns varētu apzīmēt dvēseli (mednis - varbūt vārds saistās ar medībām, medījums). Putns tiek sašauts, nogalēts - varbūt tas ir mēģinājums notvert dvēseli, pārveidot citā veidolā, pietuvināt zemei, materializēt, vieliskot, izraujot no debesīm.
Runā, ka acs ir dvēseles spogulis. Nav asiņu - varbūt saistās ar gaisu kā garīgu telpu, kurā nav karstas dzīvības.
Olas, kuras atrodi pēc nomedīšanas, saistās ar jaunu sākumu, iepriekšējās dzīves pārveidošanos, telpu, no kuras lauzīsies dzīvība citā formā, jaunas dvēseles izpausmes.

Varētu meklēt vēl... skaidrot caur mitoloģiskām paralēles. Sapnis vispār ir kaut kas daudznozīmīgs.
[User Picture]
On 10. Maijs 2011, 14:03, [info]david replied:
vouuu, necerēju. Lielais paldies. :)
Lielākoties savus sapņus cenšos izprast caur dzīvē pieredzēto un domāto. Reti gadās, ka nenojaušu, ko sapnis nozīmē. Atzīšos, ka šoreiz pat necentos saprast, jo šķita pārāk samudžinājies prāta mutāciju rezultāts.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry