Patience, use the Force, think!
Referendums 
20.-Jul-2011 01:11 am
Nu tā, šonedēļ referendums. Domājat piedalīties/nepiedalīties? Ja piedalīties, tad kā balsot? Par atlaišanu vai pret?

Man pašam no vienas puses it kā tīri emocionāli gribētos nobalsot par, taču no otras puses atkal runā veselais saprāts un loģika, kas jautā vai kopējais galarezultāta efekts būs rakstāms ar pozitīvu zīmi?

Respektīvi, man grūti ir atrast pamatojumu kāds tieši no tā būs valstiskais labums, ja neskaita, ka tā var pateikt politiķiem „Jūs esat pideri.” Nu pateiksim, būs vēlēšanas un kas par to ja neskaita 2011. gadā palielinātu budžeta izdevumu pozīciju par X milijoniem latu, lai to organizētu. Vai tik tas nebūs beigās dārgākais „piderisma” gadījums Latvijā?

Kāda ir Jūsu argumentācija par labu vienam vai otram viedoklim, jo pats esmu kā balta lapa bez ar rūpīgi izanalizētu un argumentācijās pārdomātu viedokli.
Comments 
20.-Jul-2011 02:43 am
Anonymous
Ja ir kaut mazākā iespēja iegūt Saeimu, kurā ir iespējams sastādīt latvisku koalīciju bez šābrīža top pidariem ZZS, tad to ir jāmēģina izmantot.
20.-Jul-2011 03:01 am
Bet vai šai mazākajai iespējai nav pretī vēl lielāks risks? Piemēram, ka ZZS un Saskaņas Centrs iegūst vairāk balsis un uzveido koalicīju bez latviešu pideriem?

Nevaru komentēt vai tas ir labi vai slikti, jo man nav informācijas bāzes uz kā veidot viedokli, bet no tava viedokļa tas izriet, ka tas varētu būt slikti (prasās gan jautāt kādēļ?).
20.-Jul-2011 12:42 pm
Anonymous
ZZS jau kopš iepriekšējām vēlēšanām būtībā nodarbojas ar huligānismu izgāžot balsojumus, sadarbojoties ar SC, kaut gan teorētiski skaitās koalīcijā ar Vienotību un vispār kačājot pravas vairāk nekā pieklātos. Un pie pašreizējā Saeimas sastāva neviens viņiem to nevarēja aizliegt - ja Vienotība viņus pasūtītu dirst, tad ZZS izveidotu jaunu vairākuma valdību ar SC un rullētu tālāk vēl dziļāk dirsā.

Bija pat nedaudz smieklīgi redzēt kā pēc referenduma ierosināšanas ZZS darbības pagriezās vnk par 180 grādiem, jo viņi lieliski apzinājās ko dara un, ka tas nepatīk arī viņu vēlētājiem, bet dzīvoja pēc principa "termiņš ir 4 gadi - pēdējā gadā taisīsim PR"

Nu un tagad viņi taisa vnk bezatbildīgu PR. Vienīgie, kas vispār jautā no kurienes lai rauj naudu pensiju indeksācijai ir Vienotība. ZZS, kam teorētiski būtu kā koalīcijas partijai jāizdomā jautājums līdz galam, ne tikai jābļauj "naudu studijā!", cenšas iztēlot Vienotību par ļaunajiem, jo tie, lūk, negrib nabaga penšiem no sazin kādas dirsas naudu izraut.

Kr4 ZZS ir tas, kas stāv starp Latviju un Saeimu, kurā vairākums ir, ja ne godīgi un profesionāli, tad vismaz puslīdz par sevi atbildēt spējīgi cilvēki. Latvijai pie tāda parlamenta tikt tik grūti nākas tādēļ, ka 20+ vietas ir defaultā rezervētas SC, kā rezultātā par kaut ko sakarīgu jānobalso nevis 51%, bet gan tuvu pie 70% latviešu.
This page was loaded Maijs 20. 2024, 3:45 am GMT.