Patience, use the Force, think!
Replying To 
20.-Jul-2011 12:42 pm
Anonymous
ZZS jau kopš iepriekšējām vēlēšanām būtībā nodarbojas ar huligānismu izgāžot balsojumus, sadarbojoties ar SC, kaut gan teorētiski skaitās koalīcijā ar Vienotību un vispār kačājot pravas vairāk nekā pieklātos. Un pie pašreizējā Saeimas sastāva neviens viņiem to nevarēja aizliegt - ja Vienotība viņus pasūtītu dirst, tad ZZS izveidotu jaunu vairākuma valdību ar SC un rullētu tālāk vēl dziļāk dirsā.

Bija pat nedaudz smieklīgi redzēt kā pēc referenduma ierosināšanas ZZS darbības pagriezās vnk par 180 grādiem, jo viņi lieliski apzinājās ko dara un, ka tas nepatīk arī viņu vēlētājiem, bet dzīvoja pēc principa "termiņš ir 4 gadi - pēdējā gadā taisīsim PR"

Nu un tagad viņi taisa vnk bezatbildīgu PR. Vienīgie, kas vispār jautā no kurienes lai rauj naudu pensiju indeksācijai ir Vienotība. ZZS, kam teorētiski būtu kā koalīcijas partijai jāizdomā jautājums līdz galam, ne tikai jābļauj "naudu studijā!", cenšas iztēlot Vienotību par ļaunajiem, jo tie, lūk, negrib nabaga penšiem no sazin kādas dirsas naudu izraut.

Kr4 ZZS ir tas, kas stāv starp Latviju un Saeimu, kurā vairākums ir, ja ne godīgi un profesionāli, tad vismaz puslīdz par sevi atbildēt spējīgi cilvēki. Latvijai pie tāda parlamenta tikt tik grūti nākas tādēļ, ka 20+ vietas ir defaultā rezervētas SC, kā rezultātā par kaut ko sakarīgu jānobalso nevis 51%, bet gan tuvu pie 70% latviešu.
Reply Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
This page was loaded Maijs 20. 2024, 4:32 am GMT.