hipopotama pieraksti

kviikends

kviikends

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paarkraasojaam E veco vellapeedu sarkanu, tagad Mikj var lietot. Nekaads baigi kvalitatiivais darbs nav, bet nu veel divus brauceejus jaaiztur (Mikj un N), redzees, vai peec vinjiem vispaar buus kas lietojams. Turpmaak tomeer jaameegjina vairaak gender-neutral vellapeedus iegaadaat.

Sveetdien bijaam uz mazo Si kalnu. Peec tam izkaartu meeli gribeeju tikai atlaisties ar graamatu un viinu. N (15kg) + soma + mantas tomeer ir juutams svars.

Jaanjus nesvineejaam nemaz. Lai gan - Si kalna haikoshanu P ieluugumaa bija nosaucis par Solstice hike, taa ka varam ievilkt kjeksiiti.
  • man ir genderneitrāli, jo es neesmu atmetusi cerību par meitiņu ^^
    • <3

      "puiku" jau arii var lietot diezgan neitraali... Gruutaak ir ar rozaa vellapeedu ar tumshrozaa pukjiiteem. Mikjelim bija viedoklis.
      • ja godīgi es tos "puiku" neuzskatu pat sevišķi ērtiem pilsētā, kur vajag visu laiku uzkāpt, nokāpt, palaist, piestāt. mēs ņemam dačbaikus, kuri Rīgā ir tikai "meiteņu" krāsās un nodaļās.
        • ahhh, pareizi, stienis arii sadala "meitenju" un "puiku" vellapeedos. Man liekas, ka Em tagad ir ar stieni un Mikj ir vinjas paarkraasotais pilseetnieks, bez stienja.
Powered by Sviesta Ciba