hipopotama pieraksti

Tas moments, kad

Tas moments, kad

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
video intervijas saakumaa notiek sprakshkjis un izsleedzas elektriiba. Taatad, internets.

Sazvaniijaamies, bet oij. Pirmaa intervija, kad sprakshkjis veel nebija noticis, bija ljoti laba, paarliecinaati gaaju no punkta uz punktu, uzlabojam efektivitaati, big O taads un shitaads. Interveetaaja smaidiija un maaja ar galvu, mums viss klikshkjeeja. No domas par otro, man griezhas veeders.
Paskatiisimies, kas notiks treshajaa un ceturtajaa.
  • Cik nopietni Tev tur viss. Šoreiz bija cits cilvēks un nesaklikšķēja?

    Tikmēr es šodien domāju, ka man zvana bijusī kolēģe no Lietuvas darba tel., tajā brīdī uzreiz nevarēju runāt, atmetu sms ka pēc brīža atzvanīšu, un tad konkrēti paliku uz pauzes, kad atzvanot sapratu, ka nevis leišu koļega, bet igauņu HR man tur pretī (mūždien jūk tie 370 un 372 kodi, kurai valstij kurš)... Kaut kā neērti tur sanāca tas sākums "pārsteiguma fiksajai intervijai". Bet nu neko...
    • Jaa, man shodien 4x45 min intervijas, katru reizi ar citu cilveeku. Ar pirmo viss bija ideaali, otrais meh, par tresho man nav iisti paarlieciibas. Es nevareeju saprast, cik labi vai slikti gaaja, un vinja balss (atkal telefons, bet kodu vareeju chataa rakstiit) man nedeva nekaadu nojausmu par to, kas ir / nav.
      Es gan vienmeer jautaaju, ko man vajadzeetu dariit pirms prakses uzsaakshanas - un vinjsh teica: "You're interviewing for python team, so brush up your python. It's not required, but will be easier when you start." Vai to var lasiit kaa "vinjsh teiks jaa"? Es nezinu.

      Vot taa iet ar tiem telefoniem.
      • Ar tiem amerikāņiem jau vispār kā ar bitēm - nekad neko nevar zināt. Turam īkšķus! Pati gribi šito gigu?
        • Es domaaju, ka jaa.
          Man gan shobriid ir taa, ka diezgan vienalga, kur, lai tikai beidzas stress par to, vai ir, kur vasaraa likties. Lai pienaak pirmais offer, tad domaashu par to, ko gribu vai negribu :)
Powered by Sviesta Ciba