hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par godu teevu dienai no riita ljaavaam P. paguleet ilgaak (beerni iztureeja apmeeram 23 minuutes, bet noguleeja liidz 8iem, taa ka nevar zheeloties), tad saeedaamies kalnu ar pankuukaam (es katru reizi cepu arvien vairaak, ceriibaa, ka paliks paari un varees satiit liidznjemshanai. Nav veel izdevies, bet shodien peedeejaa pankuuka ilgi gaaja, taa ka esmu uz pareizaa celja). Peec tam devaamies velo izbraucienaa uz Brewery 192, kur apeedaam pa bratwurstam un es izdzeeru alusu. Atpakaljceljaa Mikj aizmiga ap 7.km un noguleeja liidz pat galam (celjsh vienaa virzienaa 17 km). Lai paaraak nesaljimtu kreeslinjaa, pieseeju vinju ar savu dzhemperi. Emiilijas treileris taadaa zinjaa krietni eertaaks. Man ljoti gribeetos taadu arii Mikj, bet pagaidaam taads pirkums neattaisnotos. Jaabraukaa vairaak, tad varbuut. Vispaar siikie liekas gatavi garaakiem izbraucieniem. Jaavelk kartes aaraa un jaasaak plaanot.
  • kāds ir E treileris? (es nevaru sagaidīt, kad S beidzot varēs krēsliņā, nan visa dzīve iefrīzojusi.
    • apmeeram shaads:
      Man patiik, ka var pati miities, bet var arii atluuzt, ja nu kas.
      Mums bija taada kulba, ko velk aiz ritenja, bet taa kaut kaa galiigi mums neaizgaaja, ar shito eertaak arii pa ielaam braukt.

      Bet nu jaa, tas ir vecaakiem beerniem. Galiigi maziem ne. Tas treileris-kulba arii nebija baigi forshs maziem, un sheit vispaar iesaka (? iespeejams, ir ietverts kaut kaados noteikumos) tikai no gada vecuma, kad galvu var notureet un ir jau gandriiz cilveeks. Galiigi mazos var vadaat box bikes vai cargo bikes, autoseedekliitii. Bet tie maksaa kaadu miljonu, man liekas, man bail iisti skatiities.
      • labais treileris. es E vedu no 8 mēn sēdeklī, jo viņš bija jau labs sēdētājs, bet jā, miega brīžos būtu gribējusi labāku sēdekli.
        biju sapņojusi par lietotu cargo bike diviem kinderiem ar iekabinātu baby sēdekli,


        bet nu lv dārgi, nav arī, kur turēt, lai nenozog, un drīz jau būšu sagaidījusi sēdēšanu - mazs jau rausta presi un velkas augšā.
        • jaa, par shaadiem es arii esmu sapnjojusi, bet nu tur jau ar olshuunu vien nepietiktu, niere buutu jaapaardod :D
          Tu domaa abus vadaat, jeb E jau var pats paarvietoties?
Powered by Sviesta Ciba