hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Iedevu Miķim mazu gabaliņu siera. Redzēs, kā jutīsies.

Es jau vairs tik traki nevairos no piena produktiem (izņ. tīru pienu), liekas, ka ir Ok. Vienbrīd bija sausa āda uz kājām, bet nogāja.
  • Eh, es MM iedevu maisījumu ar pienu un sametās pleķi. Tagad lēnām migrēju uz citu bezpiena (kad iedevu uzreiz citu, tad visu atgrūda un atteicās)
    • Ā, nu pa tiešo [no piena produktiem] es viņam vēl nebiju devusi, pagaidām nekas, nelikās, ka kaut kas sāpētu. Pati jau kopš novembra vidus, šķiet, mēģinu šo to ieēst un neko - bija tie pleķi, bet nogāja, īpaši neiespringstot (es gan sākumā tiešām atlaidu, siera kūkas, pat lati iedzēru - vainoju to).

      Kā Tev M? Nekādu iebildumu pret pienu? E metās baigie vaigi agrāk, mēs izdomājām, ka varētu būt no piena, ierobežojam arī viņai piena produktus un - voila!, tfu tfu tfu - kādu laiku nekādu ādas problēmu. Pa bišķiņai sieru vai tml. dodam, bet galīgi maz.
      • M šobrīd dārziņā ir pilnīga bezpiena diēta, rīt būs pilna nedēļa. Un vakarvakarā/naktī šķiet pirmo reizi pa diviem mēnešiem neklepoja.

        Ar M bija interesanti, mazai viņai bija visādas reakcijas, bet es tā arī nesapratu no kā. Bet viņa līdz dārziņam pati nedzēra pienu un neēda biezpienu (izņemot Kārumā un piena-makaronu zupā), viņa principā patērēja tikai skābpiena produktus kefīrs, biolakto, krējums utml. Dārziņā, pirmajās nedēļās arī īsti neēda, bet tad sāka ēst dārziņā un pēc tam sāka prasīt mājās arī, bet visu laiku pa vakariem/naktīm mokošs klepus.
        • E līdzīgi, pienu pašu viņa nedzēra, tikai tik, cik gatavojot dažreiz kaut kur klāt, bet daudz ēda jogurtu u.tml. Tagad arī tos ne, laikam kopš Miķ piena nepanesību saprātam (no marta). Dārziņā viņa visiem n reizes stāstot " i cannot have cheeeese!" "i cannot have miiiilk". Šausmīgi mīlīgi smieklīgi izklausās.

          Būs jāpamēģina iedot viņai jogurtu drīzumā, varbūt tas būs OK. Vai kefīrs.

          Tas klepus, Tavuprāt, no piena?
          • Klepus no puņķiem un no skābes kuņģī. Un puņķi no piena. Tā vismaz man daktere īsumā apstāstīja. Un uz mēles varēja redzēt izteiktu pleķi.
            • Hmm. Miķim arī tāds klepus uzradies. Varbūt tomēr jāatgriežas pie bezpiena diētas un jāmēģina vēlāk atkal.
      • Un es domāju, ka tas maisījuma piens īsti neskaitās kā paku piens. Garošoja jau ļoti, bet tomēr nepatika ādai.
Powered by Sviesta Ciba