hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šīs dienas izklaide: pusi dienas pavadīt emergency room.
P, vedot E uz dārziņu, zaudēja līdzsvaru un nepaspēja izklipsēties. Labi, ka tepat pie mājas, uzreiz iemetu visus mašīnā un devāmies uz ER. Izrādās, viņš pamanījās plecu izmežģīt tā, kā gadoties vienā gadījumā no 100 - t.i., pats atpakaļ nevarēja iekustināt (kā bija darījis agrāk un mēģināja aŗī šoreiz), nācās iemidzināt un ieriktēt.
Jautrākais bija, kā viņš modās no narkozes, pilnīgi sadzēries vāļājās uz galda un stāstīja, ka viņa darba vietas policy nav iet wasted uz darbu.

Ļoti apbrīnoju Emsīša velosēdekli - viņai nevienas skrambiņas. Viņa arī super labi uzvedās slimnīcā, tikai uz beigām mazliet sačīkstējās, bet tas no izsalkuma un noguruma. Tagad abus (Em un Miķ, nevis Em un P, tas trakais aiznesās uz darbu) ieliku istabā uz kluso stundu. Ik pa laikam atskan raudas, bet tad atkal smiekli, man liekas, abi šo diezgan izbauda.
  • Otro teikumu sapratu tikai ar kādu trešo reizi... Un tad gan šermulis noskrējās. Labi, ka Em viss kārtībā. P jau liels puika, gan ātri pārdzīvos :) Vai arī tagad esi kļuvusi par 3 bērnu māmiņu? :D
    • Nav tik traki, trešais nav uzradies (hipohondrija darbojas tikai uz neizskaidrojamām kaitēm :P), toties tie divi tagad uz pilnu slodzi, P plecs kādu brīdi nebūs diez ko kustināms, un uz dārziņu arī Emsītis vairs ar riteni nevedīsies. Kādu brīdi. Bet vispār skērī; kad es izdzirdēju kliedzienus ārā, man šermuļi un tāāādi varianti gar acīm nozibēja, pat atcerēties negribas.
Powered by Sviesta Ciba