hipopotama pieraksti

putin huylo

putin huylo

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es gribu uztraukties par bērnu kakām, nevis visu laiku refreshot ziņu lapas un mēģināt saprast, kas notiek Ukrainā.
  • Vai no tā, ka Tu sapratīsi ātrāk refreshojot nekā vēlāk, kaut kas mainīsies? Nu jā, es arī atveru tur visādus TVnetus, Delfus utml, pārlasu virsrakstus (TVNET vien šorīt pirmie 13!!! ir ar Ukrainu/Krieviju saistīti) un pāris rindkopas ar izlasu, bet visā visuma es laikam gan nepiedienīgi izvēlos "strausa politiku", t.i., uztraukšanos par kakām.
    • Nez. Iešu karot.
      Vai vismaz pietaupīšu naudu un šokolādes un prosciutto vietā atlikšu kaut ko Ukrainas atbalstam. Nu, tā? F5 jau to it kā nemaina gan. Nez.
      Vēl man bail par Latviju.
      • Nu man ar bail. Bet vēl sev neesmu pielēmusi, vai vairāk bail no Krievijas vai no Ebolas. Putinu un viņveidīgos varbūt vēl visā procesā kāds uzlaidīs gaisā vai citādi novāks no trases, bet, ja Eiropā ievazāsies Ebola... (nu laikam pārāk esmu The Last Ship saskatījusies).
        • ebola, salīdzinājumā ar krieviju, ir daudz nekaitīgāka. daudz vieglāk ierobežojama. pēc ebolas saķeršanas pat pastāv mēreni lielas izredzes izdzīvot. (ebola nav nemaz TIK viegli dabūjama btw, bet tas jau ir cits stāsts) (un vairāki saslimušie jau ir tikuši uz eiropu nogādāti ārstēties, tā kā teorētiski viņa jau ir eiropā)
        • Lūk, gorgona principā ir uzrakstījusi tieši to, ko es domāju.

          (un vēl, es nezinu, vai tas ir kaut cik jēdzīgi, t.i., vai es to māku nodefinēt, bet Ebola ņems nešķirojot, ja nu kas. Bet Krievija apdraud tieši Latviju)
Powered by Sviesta Ciba