hipopotama pieraksti

gastronom vs arbat

gastronom vs arbat

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja Arbat, kurš esot vaļā jau 10 gadu, pārdevēja ir ļoti kopta un ar jauniem pircējiem sāk runāt angliski, aprunājas un piedāvā palīdzēt aiznest preces, tad diezgan nesen atvērtā (vai varbūt tas ir tikai pārvācies no vienas vietas uz otru) Gastronom pārdevēja ir tāds stereotipisks babulis, kuras komunikācija ar mani aprobežojās ar zdrastje un vosemj-djevinosta-četiri. Tiesa gan, Gastronomā bija lielāka Kārumu izvēle, taču Arbatu attaisno tas, ka tur es esmu krietni patukšojusi Kārumu plauktu. Laimas šokolādes nav ne vienā, ne otrā.
  • vajag veikt pelēkos eksportus, saki?
    • Bez Laimas es vēl varu iztikt. Vairāk sāp dažādu kūpinājumu un žāvējumu iztrūkumu. Šo to vēl var atrast baltkrievu veikalā (kura pārdevēja runājas ar P, bet ar mani ne), bet nav nekas izcils. Ņemot vērā, ka Latvija arī pamazām dabū iekšās par kancerogēnās gaļiņas kūpināšanu, tas gan būtu vien pelnpelēks eksportiņš!
      /es nezinu, kā manī saies visi tie produkti, kuru man te trūkst - un tas viss būs jāapēd vienā ménesī!/
Powered by Sviesta Ciba