hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bet es, bet es, bet es - es atradu krievu veikalu, kurā ir Kārumi, nevis tie lietuviešu sieriņi (ne tikai patriotiskas jūtas, bet eku šeku - Kārumiem ir norādīts derīguma termiņš, kamēr leiši to neuzskata par vajadzīgu. Vismaz drošības sajūta). Tagad stipri situ sev pa rokām, lai neēstu arī piekto un sesto, un....
Un vēl tur bija biezpiens, Boržomi, skābēti kāposti un visādas lietas, ko atceros no bērnības. Un vēl - tas veikals ir tieši blakus mūsu toddleru grupiņai, kā es tur nebiju agrāk iebridusi? Kā jūs domājat, kur es iepirkšos piektdien pēc grupiņas?
  • Kā man tieši tagad gribas Kārumus ... : )

    /es šobrīd bez piena produktiem, turklāt Kārums ir salds piena produkts /
    • Njaaaa. Man visu grūtniecību gribējās biezpiena saldos un jogurta krēmus, bet šeit jau tādus nesaprot.

      Tev traki ar tiem ierobežojumiem - vismaz man parasti ir tā, ka - ja nedrīkst, tad tieši vairāk gribas. /jūt arī uzlabojumus ar bez-piena diētu?/
      • par tiem uzlabojumiem - šķiet ka palīdz, bet tas bērns jau aug un drusku arī pats tiek labāk galā - tā īsti varēs pateikt, ja paliks sliktāk, atsākot ēst. Tā subjektīvi šķiet ka bija labāk, tad aizvakar bija pasliktinājums, bet vakar atkal labi..

        Ja man būtu labāka kulinārā čakra, tad droši vien būtu vieglāk, bet šobrīd lielos kvantumos patērēju gaļu, jo ēst tak barojot gribās mežonīgi, bet tik daudz kas garšīgs un barojošs ir ar biezpienu, sieru, jogurtu. Visvairāk man trūkst siers, to noteikti likšu atpakaļ pirmo. Bez piena varu arī iztikt.
Powered by Sviesta Ciba