hipopotama pieraksti

bērnkopības piezīmes

bērnkopības piezīmes

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tomēr neizturēju līdz diviem gadiem: vakar sāku un šodien turpinu dot E 10 minūtes dienā pie ekrāna. Īstenībä jau mazāk - vakar viņa skatījās, kā Lupatiņi mazgājas, bet šodien - Nikno lapsēnu maršu un Joka pēc alfabēts (t.i., apmēram sešas min). Beidzot jāsakārto iPad un jāsaliek attīstošās aplikācijas.
Viņa tik aizrautīgi smējās! Labi, ka neprasa vēl - pasaku, ka skatīsimies rīt atkal, un tad viņa grib plastilīnu (un es varu mierīgi ierakstīties cibā, jo E atjauno sniegaplastilīnvīram roku. No sarkanā un dzeltenā pamazām veidojas oranžs plastilīns).
  • Man jau skiet, ka vinja uz to datoru tieshaam tik ljoti raujas, jo mums citas mantas ir parastaas. Man gan skiet, ka ir starpiba starp telefoninju, kam skan pogas un mirgojoshu bumbu, kas pati iesledzas, ja tiek kaadu bridi ignoreta :)
    M&D ieksh asv veel cenas draudziigas, lv ir kosmoss ja grib ko interesantaaku, bet gaumigu.
    • Nu jā, es jau vispār esmu m&d fans, man liekas, labāk ir nopirkt vienu viņu mantu, nekā četrus spīdīgus sūdiņus. Bet nu mūs viens šejienes radinieks pus-pa-jokam sauc par amish, jo mums nav tv :) un, man liekas, manas draudzenes-mātes arī mūs uzskata par mazliet jocīgiem.
Powered by Sviesta Ciba