hipopotama pieraksti

1 gads un gandrīz 2 nedēļas

1 gads un gandrīz 2 nedēļas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11,6kg, 79cm. Vēl arvien 95.percentīle.
Staigā kā traka, ir zaudējusi stranger anxiety - ja mamma atsakās iet (jo jāmaksā kasē), tad bez problēmām paņem nākamo tanti aiz rokas un velk staigāties. Tagad ņem man surfaci nost, tā ka jāiet pievērsties.
  • Eižens vakar ar drēbēm bija 11.4 :/
    • Vieglāk nēsāt :)
      Emīlija ir smago bērnu kategorijā, viņai nav ļurīgo tauku, visa tāda stingra, bet par kaulainu nenosauksi. Pie tam Eižens ir jau ilgāk kustīgais bērns; kopš staigāšanas uzsākšanas arī E sāk parādīties viduklis. Nu un jā, viņai garšo ēst. Manas māsas 3gadīgä tikko vēl bija 12kg.
      • es visu laiku raustos, ka viņš par tievu, jo mūsu kreizīgā daktere kaut ko tādu liek noprast.
        • Njaaaaa, tie ārsti mēdz būt dīvaini. Badā jau Tu viņu neturi; pārāk daudz jau viņš arī neslimo. Tak cilvēki ir dažādi. Man, protams, ir viegli runāt, jo mums nekad par to nav bijis jāuztraucas, bet man tiešām reizēm liekas, ka Latvijas ārsti šausmīgi pārspīlē. Man labākā draudzene tagad arī maina ārstus, citādi viņa gandrīz līdz histērijai novesta, kamēr otra ārste saka, ka nav iemesla uztraukumam, bērns vienkārši tāds ir un viss.

          Man savukārt tagad pārdomas par mūsu pediatri, jo man īsti nepatika, kā viņa mani vakar mēģināja pārliecināt, ka ir laiks pārtraukt krūtsbarošanu. Nu bet viedokļi jau atšķiras. Šo es laikam mēģināšu vienkārši agree to disagree.
        • Ansītis un Grietiņa

          Par tievu raganas sautējumam
Powered by Sviesta Ciba